DIT IS DE TOEKOMST

Je hebt een keuze, dus natuurlijk kies je het beste.

KIJK HOEVER JE KUNT GAAN

Voor elke piek, de grootste lasten, afgelegen paden, torenhoge duinen en modder: we hebben de beste ATV's en side-by-sides voor elke off-roadrijder. Wat overblijft, is het vinden van de perfecte Can-Am.

KUNDE ON-LOCK

2021 X MR

Een vergrendelbaar Visco-4Lok voordifferentieel, alleen voor Can-Am ATV X MR 1000R. Onverslaanbar koppel, vergrendelbaar differentieel en gemakkelijk te rijden tussen obstakels. Visco-4Lok is er om de ergste obstakels te overwinnen.

 

 

 

GEBOREN WINNAARS

2021 PRESTATIES

Wanneer de tweede plaats zelfs niet in de buurt komt: dat is Can-Am. Kies tot 195 turbocharged pk, nieuwe Smart-Shox semi-actieve vering en updates in onze line-up die 2021 sneller dan ooit laten aanvoelen.

UITDAGING AANVAARD

ROBUUST. GEWOON TAAI

Versterkt dual-phase stalen frame op de Traxter PRO. DP980 ultra-resistente kooi, betere koppelingsventilatie, oplaadsysteem met hogere output en meer skidplate op de Maverick, alle details tellen.

GROTERE DOELEN

2021 CAN-AM OFF-ROAD LINE-UP

Nieuwe modellen, verbeterde kwaliteit, exclusieve accessoires; wij zijn elke dag de concurrentie te slim af. Koop de nieuwe kleuren, modellen en upgrades van dit jaar om op te vallen en het beste uit het leven te halen. Het hele jaar.

HAMSTEREN VOOR DE WINTER?

DAAR IS EEN ACCESSOIRE VOOR.

Seizoensbestendig, weerbestendig, 365 dagen per jaar bestendig.

KRIJG WAAR JE OM VRAAGT

KIJK WAT JE VOERTUIG WAARD IS.

Waarom tevreden zijn met minder als je het beste kunt krijgen. Tijd voor een upgrade?