SALONCONDITIES VANUIT UW SALON

Het Autosalon Brussel werd dit jaar geannuleerd, maar als u niet naar ons toe kunt komen, komen wij wel naar u toe. We laten ons niet tegenhouden om de wereld van Can-Am naar u toe te brengen, zodat u kunt genieten van onze beste saloncondities.


Vraag gerust om advies bij uw dichtstbijzijnde dealer in elke fase van uw bezoek. Vul het online formulier in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

WAAROM CAN-AM OFF-ROAD?

WIJ HOEVEN DE REGELS NIET TE OVERTREDEN, WE HEBBEN ZE ONDER DE KNIE.

Met onze zorgvuldig ontwikkelde voertuigen die alle standaarden overtreffen en aan alle regels voldoen, heb je niks anders meer aan je hoofd dan rijden. Wij willen voor onze rijders alleen het allerbeste. Dat we aan de EU-regelgeving voldoen betekent niet dat we hebben ingeleverd op prestaties. Jij concentreert je op het rijden, wij doen de rest.

OP ONDERZOEK GAAN IS ONZE TWEEDE NATUUR - VIND EEN CAN-AM VOOR JE AVONTUUR

Online lijkt de wereld klein, maar vergis je niet: ze is nog net zo ontzagwekkend als altijd. Avonturen moet je nog steeds zelf beleven en onze adventure-modellen zijn ontwikkeld, getest en toegerust om dat mogelijk te maken.

HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD

Niets is zo leuk als nieuwe vrienden maken, nieuwe plekken ontdekken en speciale momenten delen met gelijkgezinden. De Can-Am Off Road-community maakt het leven op de weg nog unieker en spannender.

Onze recreatie- en sportmodellen

CAN-AM Outlander

Om je nieuwe outdooravontuur te beginnen

Bij de Outlander gaan vermogen en stabiliteit gelijk op, voor een feilloze besturing, de meeste pk's en het grootste trekvermogen van alle ATV's. Gemaakt om in elk terrein en elk seizoen te presteren, aanpasbaar voor zo ongeveer elke taak en elke offroadtoepassing.

CAN-AM Maverick Sport

Om je nieuwe outdooravontuur te delen

De gaafste manier om van A naar B te komen, op elk terrein, bij elk weer, met volle bepakking of niet. Een Can-Am-voertuig is gemaakt om je avontuur met tot wel 4 personen te delen.

Can-Am Maverick

Om avontuur te combineren met de allerbeste prestaties.

De Can-Am Maverick rijdt zoals je van de ideale Side-By-Side mag verwachten. Ontdek, rij en scheur offroad in onze alleskunner.

Can-AM OUTLANDER MAX XT-P 1000 T
Can-AM Maverick Sport DPS 1000R T

GEBOUWD VOOR PERSONALISATIE

Stel met onze accessoires de perfecte combinatie samen voor je volgende rit.

ZIE ER NET ZO GOED UIT ALS JE MACHINE

Ontdek de technische en casual kleding van Can-Am Off-Road

ONTDEK ONZE LOPENDE ACTIES

SALONCONDITIES

Ontdek elf speciale aanbiedingen voor de Beurs in Brussel

VRAAG UW DEALER

UW DICHTSTBIJSTE DEALER NEEMT CONTACT MET U OP

Wij zijn er om je te helpen

Voer je locatie in om de juiste contactpersoon bij jou in de buurt te vinden.

ELKE WEG IS JOUW WEG

Ontdek onze Can-Am On-Road line-up