2022

DS

Vanaf 3.883 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

De eerste avonturen beginnen met kleine Rotax-motoren. Het op de jeugd gerichte DS ATV-programma is ontworpen om kinderen vanaf 10 jaar op een veilige manier en met vertrouwen kennis te laten maken met het plezier van off-road rijden.

*DS 90 pakket getoond

LAAT ZE VRIJ

Daarom doen we wat we doen. Nieuwe bestuurders een echte machine aanbieden om verder te leren met de echte vormgeving, kwaliteit en veiligheid van Can-Am.

EEN ECHTE START

Een elektrische startknop, ingebouwde snelheidsbegrenzeropties en vertrouwenwekkende rijeigenschappen voor een goede kenningsmaking met off-road rijden.

DE EERSTE CAN-AM

Met de uitstraling van onze ‘volwassen’ machines en een verkrijgbaar X-pakket (performance-schokdempers, -remmen en -uitlaat) voor aspirantracers.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE DS

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 8.283 €

  Vanaf 8.283 €

  Opmerkelijk veel comfort en vermogen voor alle bestuurders. Met de perfecte mix van efficiency, prestaties en prijs is de Outlander 450-570 ATV alles wat u nodig hebt…en nog veel meer.

 • RENEGADE
  2022

  RENEGADE

  Vanaf 12.667 €

  Vanaf 12.667 €

  Renegade gaat verder waar de grenzen eindigen. De krachtigste sport-atv's die waar dan ook beschikbaar zijn, combineren race-bewezen prestaties en bescherming om op zeer moeilijk terrein iedereen voor te blijven.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Vanaf 23.467 €

  Vanaf 23.467 €

  De meest directe weg van A naar B, op elk terrein, in elk weer, volledig beladen of niet. Een Can-Am voertuig dat gebouwd is voor uw volgende avontuur.