2022

Traxter

Vanaf 15.167 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties.

Extra stevig gebouwd om de meest veeleisende klussen met gemak te doen. Traxter is de meest capabele Can-Am ooit: een werkpaard op het land, laadruimte om alles mee te nemen, behendig op elk type terrein en overal waar u kracht en prestaties nodig hebt.

*Traxter Base HD7 T pakket getoond

KLAAR DE KLUS

HET IDEALE PLATFORM IS ER; JE ROTS IN DE BRANDING DOOR DIK EN DUN.

Ophouden staat niet in ons woordenboek

Schema? Takenlijst? Kantooruren? De Traxter gaat door. Haal het beste uit een Side-by-side, gemaakt voor ieder obstakel en iedere berijder, van ervaren tot beginner. Iedere Traxter is gemaakt om de klus te klaren.

VERNIEUWD WERKPAARD

GEMAAKT VOOR HET ZWARE WERK

TOONAANGEVENDE LAADBAK VAN 180 X 138 CM

De tools die je nodig hebt, zijn ingebouwd: Traxter PRO met afneembare zijpanelen en dubbel zoveel laadruimte als een standaard Traxter. Werkt sneller, slimmer en harder dan je je kunt voorstellen. Toonaangevend laadvermogen en opslagruimte.

HOOGPRESTEREND

EEN LANGE ADEM EN SUPERIEURE PRESTATIES

DE NIEUWE DEFINITIE VAN UITMUNTEND

We hebben de Can-Am Traxter gebouwd voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en vermogen. Je kunt nu kiezen uit drie krachtige motoren (HD7, HD9 en HD10) en een breed scala aan ABS-modellen. Werk beter, rij beter.

ONTDEK DE PAKKETTEN EN SPECIFICATIES VAN DE TRAXTER

ONZE NAAM EROP

Creëer een terreinwagen met authentieke Can-Am-accessoires.

PERSONALISEER JE ERVARING

Iedere Traxter kan talloze taken verrichten. Maak je keuze uit Can-Am-onderdelen en -accessoires om je voertuig aan te passen aan jouw klus, terrein en omstandigheden.

BEZOEK EEN SHOWROOM

Vind de dichtstbijzijnde Can-Am Offroad-dealer en servicecentra.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U

 • OUTLANDER
  2022

  OUTLANDER

  Vanaf 14.067 €

  Vanaf 14.067 €

  De Outlander-lineup is net zo divers als bestuurders zoals u. Elke Outlander heeft het in zich om u verder dan ooit te brengen, maar elk model en elk pakket is afgestemd om nog meer mogelijkheden te bieden: verslepen, door modderpoelen rijden, jagen, op trails rijden en overal hiertussen.

 • OUTLANDER 450/570
  2022

  OUTLANDER 450/570

  Vanaf 8.283 €

  Vanaf 8.283 €

  Opmerkelijk veel comfort en vermogen voor alle bestuurders. Met de perfecte mix van efficiency, prestaties en prijs is de Outlander 450-570 ATV alles wat u nodig hebt…en nog veel meer.