• Maverick Trail
    2020

    Maverick Trail

    Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

  • Maverick Sport
    2020

    Maverick Sport

    Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

  • RENEGADE
    2020

    RENEGADE

    Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

  • DS
    2020

    DS

    Ensimmäisiä ajoseikkailuja vauhdittavat pienet Rotax-moottorit. DS-nuorisomönkijöillä 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat tutustua maastossa ajamiseen turvallisesti ja hallitusti.

  • OUTLANDER
    2020

    OUTLANDER

    Outlander-mallisto kuvastaa kuljettajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

  • Traxter
    2020

    Traxter

    Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

  • OUTLANDER 450/570
    2020

    OUTLANDER 450/570

    Erinomaista mukavuutta ja suorituskykyä kaikille kuljettajille. Outlander 450-570 -mönkijässä teho, suorituskyky ja muut ominaisuudet yhdistyvät edulliseen hintaan.