MAJA ODDEN

Kasvanut lähellä luontoa

Norja on kontrastien maa. Aina syvimmistä vuonoista korkeimpiin vuorenhuippuihin luonto Norjassa on sekä kaunista että unohtumatonta. Jo vuosisatojen ajan norjalaiset ovat löytäneet keinot elää luonnon kanssa sopusoinnussa. Vapaus vaeltaa on laki, joka sallii jokaisen ihmisen kulkea vapaasti Norjan ainutlaatuisissa maisemissa.

Vain aika näyttää. Katso video ja ota selvää miten Maja hyödyntää Traxteriaan hänen päivittäisessä elämässään.

 

VAPAUS

Mahdollisuus kasvaa aikuiseksi pienellä saarella kaukana suurista kaupungeista metsän keskellä meren ympäröimänä on ollut todellista vapautta Maja Oddenille.

Maja Odden on 24 vuotias. Hän asuu pienellä Flostaøyan saarella Arendalin ulkopuolella eteläisessä Norjassa. Hän varttui meren ja luonnon ympäröimänä ja hän asuu edelleen samalla saarella poikansa ja koiransa kanssa.

Hänen intohimonsa ulkoilmaelämään ja metsästykseen syttyi jo varhaisessa iässä, jolloin hän halusi kiihkeästi seurata isompien sisarustensa jalanjälkiä. Hänen kaipuunsa luontoon on aina ollut iso osa hänen elämäänsä.
 

VUORILLE

Parhaisiin metsästyspaikkoihin pääsy voi olla joskus haastavaa, sillä sinun on kuljettava pitkiäkin matkoja päästäksesi haluamaasi paikkaan. On tärkeää, että sinulla on ajoneuvo, joka auttaa sinua voittamaan nämä haasteet helposti ja turvallisesti. Kova työ saaliseläimen kuljettamiseksi alas vuorelta on osa metsästyksen viehätyksistä Majalle.

Majan tavoite on ollut kehittyä itsenäisemmäksi metsästäjäksi ja siinä Traxter on ollut hänelle loistava kumppani: ”Traxter on ollut minulle erittäin tärkeä ja ehkä hieman vallankumouksellinen, koska nyt minulla on mahdollisuus mennä vuorelle metsästämään peuroja yksin ilman, että muut ovat valmiita auttamaan minua, jos ammun jotain. Nyt voin auttaa itse itseäni, minulla on ajoneuvo, joka helpottaa metsästyspäivää ja tekee minusta itsenäisemmän.”
 

SUKUPOLVELTA TOISELLE

Koska ulkoilmaelämä on Majalle kaikki kaikessa, hän haluaa luonnollisesti siirtää soihdun pojalleen. Hän toivoo, että hän myös oppii arvostamaan luontoa yhtä paljon kuin itseään.

TÄSSÄ JAKSOSSA NÄHTY

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Alkaen 16 690 €

  Alkaen 16 690 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

KATSO TOINEN EPISODI

 • Jade Isomäki

  Jade Isomäki  TUTUSTU