OFF-ROAD
LIVIN´

MONIPUOLISUUTTA, JOHON KANNATTAA SIJOITTAA

KIINNOSTAVIN HANKINTASI

Can-Am ei ole vain ajoneuvo, se on monipuolisuuden mestari. Joka ikinen Can-Am on tehty kestämään ja säilyttämään arvonsa.

KOTOISIN KANADASTA, KÄYTÖSSÄ KAIKKIALLA

Can-Amin ajoneuvot ovat peräisin maasta, jolle maailman haastavimpiin kuuluvat maastot ja olosuhteet ovat ylpeydenaiheita. Niinpä ne on tehty selviytymään kaikista tilanteista – kuten sinutkin.

SIJOITUKSEN ARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

Haluatko hoitaa hommat ja lähteä sitten huvittelemaan? Onnistuu. Tehokkaat Rotax-moottorit, vaativa testaus ja nerokkaasti suunnitellut ominaisuudet varmistavat, että Can-Am tarjoaa enemmän kuin osaat kuvitellakaan.

 

JÄRKEVÄ HANKINTA

Laadulle on aina kysyntää. Can-Am säilyttää jälleenmyyntiarvonsa paremmin kuin mikään muu merkki, koska ajoneuvomme on tehty kestämään. Ne eivät ole koskaan käytettyjä – ainoastaan kokeneita.

 

FIKSUSTI PAREMPI

Eri tarkoituksiin suunnitellut käytännölliset lisävarusteet auttavat tekemään jokaisesta työtehtävästä ja ajokerrasta parempia kokemuksia. Ainutlaatuinen LiNQ-kiinnitysjärjestelmä odottaa valintojasi.

AINA LUOTETTAVA JA VALMIS TOIMINTAAN

Can-Am-mönkijöillä on pitkät ja kunniakkaat perinteet. Uusin tehokas ja monikäyttöinen Outlander nostaa suorituskyvyllään riman entistäkin korkeammalle.

 

AINOA TARVITSEMASI TYÖKALU TEHTÄVÄSTÄ RIIPPUMATTA

Traxter yhdistää työjuhdan ominaisuudet kehuttujen maastoajoneuvojemme henkeen. Suorituskyky venyy kaikkeen mihin sinäkin.