REITTI

Kyseessä ei niinkään ole kilpailu, vaan selviytyminen – ja siksi ensimmäisestä, vuoden 1977 Dakar-rallista lähtien kilpailijoista ja ajoneuvoista, jotka voittavat tämän haasteen, tulee välittömästi legendoja. Seuraa joukkueitamme ja Dakarin tapahtumia täältä.

ÄÄRIMMÄISIN MAASTOTESTI

Vuodesta 2017 lähtien Maverick on lunastanut peräkkäisiä luokkavoittoja kestävyytensä ansiosta. Vuonna 2019 jopa 19 20:stä parhaasta kilpailijasta ajoi Maverick:a – yhteensä he kilpailivat lähes 100 000 maastomailia 12 päivän aikana.

ELÄVÄT LEGENDAT

Jokainen Can-Am Maverick:n voitto on merkittävä. Mutta kolme Dakar-rallivoittoa peräkkäin? Se on historiallista.

Olemme mestareita, taas.

Kestävyys. Seikkailu. Voimakkuus. Henkilökohtaiset voitot. Tämä on tarina äärimmäisestä testistä: rinnakkain ajettavan Maverick:n joukkueet kilpailevat ja voittavat vuoden 2020 Dakar-rallin kolmantena vuotena peräkkäin.

DAKARIN ROOKIE

Casey Currie – jakso 1

Kuinka tiivistät elämäsi suuimman kilpailun? Neljäs sija ei ole helppo pala Casey Currien kaltaiselle voittajalle, mutta vuodesta 2020 tulee erilainen.

TIE SAUDI-ARABIAAN

Casey Currie – jakso 2

Monikokeisessa Dakar-rallissa ajamista varten kilpailijoiden täytyy suorittaa useita kilpailuja muissa monta päivää kestävissä ralleissa – ja Casey alkoi tarkkailla kilpailijoitaan.

TAISTELU VIIMEISEEN ASTI

Casey Currie – jakso 3

Kilpaileminen Saudi-Arabiassa ei muistuta mitään, mitä Casey on tehnyt aiemmin. Nämä ovat viimeiset päivät vapaudessa valmistellen, ennen kuin hän laittaa kypärän päähänsä...

CAN-AM MAVERICK

HUIPPUAJONEUVO

Tämänhetkinen Dakar-mestari

Kestävyys. Seikkailu. Voimakkuus. Henkilökohtaiset voitot. Tämä on tarina äärimmäisestä testistä: Maverick -joukkueemme kilpailevat rinnakkain vuoden 2020 Dakar-rallissa.

TIETOJA MAVERICK:STA

Se voittaa hyvästä syystä

Jotta voi olla paras, on voitettava paras. Can-Am Maverick todistaa jokaisena kilpailuviikonloppuna, että se on nopea ja luotettava – ja ottaa siitä kaiken irti. Tässä syyt:

VALMIS KAIKKEEN

Jännittävä myös radan ulkopuolella

Maverick on ensinnäkin tarkoitettu sinulle, inspiroituneelle seikkailijalle; niin ovat tarjoamamme lisävarusteetkin. Tehdasilme, oikein suunniteltu ja valmis osoittamaan sen.

RALLIKOULUTUS

Äärimmäinen maastohaaste

Ralli: ei GPS:ää, monta
päivää kestävä kilpailu

ATV, autot, SxS, moottoripyörä, kuorma-autot

Uusi huippuajoneuvo

Kuinka Dakar voitetaan tai hävitään

Mikä on vaativin työ? Kartanlukijan työ.

Termit: Bivack–Liaison-Erikoiskoe

Termit: Fech-fech – Parc Fermé