AINUTLAATUINEN LUKKIUTUMATON JARRUJÄRJESTELMÄ

MAAILMAN ENSIMMÄINEN MÖNKIJÄ, JOKA ON VARUSTETTU JUURI MAASTOAJOON KEHITETYILLÄ LUKKIUTUMATTOMILLA ABS-JARRUILLA.

HALLITSE JOKAISTA HETKEÄ

Mönkijän ajamisessa ei ole kyse vain eteen- tai taaksepäin ajamisesta. Innovatiivisen ABS-järjestelmämme sekä vääntömomentin säädön ansiosta Can-Am-mönkijääsi on helpompi käsitellä, lisäksi ohjaus ote ja vakaus pysyy hallinnassa hidastamisen ja kiihdyttämisen aikana. 

TEHOKKAAMPAA JARRUTTAMISTA ABS-JÄRJESTELMÄN ANSIOSTA

Jarrut ja ABS-järjestelmä säätävät välittömästi jarrupainetta renkaiden nopeusantureiden tietojen avulla estäen renkaiden lukkiutumisen ja hallitsemattoman liirron, jopa liukkailla keleillä, sekä parantaen mönkijän vakautta tilanteissa, joissa ei kaasuteta.

LUOTA AJONEUVOOSI

Aja itsevarmasti kaikissa olosuhteissa. ABS-järjestelmä varmistaa ajoneuvon vakauden liukkailla keleillä jarruttaessa, sekä mahdollistaa johdonmukaisen ja ennakoivan reagoinnin estäen renkaiden lukkiutumisen kaikissa maastoissa.

ABS: LLÄ VARUSTETUT MALLIT


© 2019 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.