JÄLLEENMYYJÄVERKOSTO

JÄLLEENMYYJÄVERKOSTO JA HUOLLOT

BRP-jälleenmyyjämme ovat meille hyvin tärkeitä. Kunnioitamme yhteistyösuhdetta, sillä uskomme vahvan jälleenmyyjäverkoston kertovan vahvasta brändistä. Siksi jälleenmyyjämme on koulutettu vastaamaan kaikenlaisiin Can-Amin maastoajoneuvoja koskeviin kysymyksiisi, kattaen myös laajan lisävarustevalikoimamme. Jälleenmyyjämme eivät halua tuottaa pettymystä. Niinpä he huolehtivat Can-Amin varaosien saatavuudesta, jotta pääsisit takaisin rattiin mahdollisimman nopeasti. Laaja verkosto myöskin takaa, ettei jälleenmyyjä ole koskaan kaukana.

TARJOAMAMME PALVELUT

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden niin ajamiseen kuin laitteiden huoltoon ja varusteluun. Can-Amin verkoston kautta on saatavilla useita palveluita kuluttajille. Rahoituspalvelut mahdollistavat Can-Am-kokemuksesta nauttimisen ilman kompromisseja. 


© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.