OUTLANDER PRO+

SKANDINAAVINEN DESIGN

OUTLANDER PRO+ ON KEHITETTY VASTAAMAAN KAIKKIIN TARPEISIIN VAATIVIMMISSAKIN POHJOLAN OLOSUHTEISSA.

ROTAX MOOTTORIT

Jokaisessa Can-Amin maastoajoneuvossa on luotettava ja tehokas Rotax-moottori tarjoamassa luokkansa parasta tehoa ja vääntöä.

DPS

(Dynaaminen ohjaustehostin)

Can-Amin dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa ja osaa mukautua ajonopeuden mukaan. Tarjolla on kolme eri käyttötilaa, joista voit valita mieleisesi.

1 361 KG:N WARN VINSSI

sisältää ohjainrullan

Tehdasasennettu  1 361 kg:n vinssi pystyy vaikeimpiinkiin tilanteiseen. Se on välttämätön apu muun muassa maatiloilla, metsätöissä, metsästettäessä  tai vaikkapa auttaessa maastoon kiinni jäänyttä kaveria.

26" CARLISLE† ACT HD RENKAAT & 12" CAST-ALUMINUM VANTEET

Helposti yli esteiden. 12" tuumaiset alumiinivanteet vähentävät painoa ja tarjoavat enemmän voimaa. 26" Carlisle renkaat taas tarjoavat parempaa suorituskykyä vaikeissa maastoissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTTOAUKOT

Korkeammalle sijoitetut ilmanottoaukot estävät veden ja mudan pääsyn jäähdytysjärjestelmään. Ominaisuus, josta on hyötyä muunmuassa ylittäessä ojia tai ajettaessa mutaisessa maastossa.

LÄMMITETTÄVÄT KÄSIKAHVAT

Uusi ergonomisesti muotoiltu hallintamoduuli. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille. LED-valo helpottaa lämpötila-asetuksien lukemista. Palaa aikaisempaan lämmitysasetukseen. Sammutus yhdellä kosketuksella.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT), HITAALLA ALUEELLA ERITTÄIN PIENI VÄLITYS

Outlander 6x6 -mallin portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin pieni välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.

PRO+ MALLISTO