OUTLANDER XU+

VAKIONA LÄHES KAIKKI

ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN

Kaikki Outlander XU+ -malliston ominaisuudet ovat valmiiksi asennettuja vakiovarusteita. Uudessa 2022 Outlander XU+ -mallistossa on entistä enemmän ominaisuuksia ja valinnanvaraa.

OUTLANDER XU+

TÄRKEIMPIÄ OMINAISUUKSIA

ROTAX-MOOTTORIT

Jokaisessa Can-Amin maastoajoneuvossa on luotettava ja tehokas Rotax-moottori tarjoamassa luokkansa parasta tehoa ja vääntöä.

OHJAUSTEHOSTIN

Can-Amin dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa ja osaa mukautua ajonopeuden mukaan. Tarjolla on kolme eri käyttötilaa, joista voit valita mieleisesi.

1 588 KG:N VINSSI

Tehdasasennettu voimakas 1 588 kg:n vinssi auttaa hankalimmissakin haasteissa. Se on välttämätön apu muun muassa maatiloilla, metsätöissä, metsästettäessä tai vaikkapa auttaessa maastoon kiinni jäänyttä kaveria.

VARMAA PITOA

Helposti yli esteiden. 12" tuumaiset alumiinivanteet vähentävät painoa ja tarjoavat enemmän voimaa. 26" Carlisle renkaat taas tarjoavat parempaa suorituskykyä vaikeissa maastoissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

LÄMMITETTÄVÄT KÄSI- JA KAASUKAHVAT

Antaa lisämukavuutta kylmissä olosuhteissa. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille.

CVT-VAIHTEISTO

Outlander XU+:n portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin pieni välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.

VISCO-4LOK. 100% PITO, PISTE.

Täysin 100% lukittuva etutasauspyörästö on nyt vakiona 2022 Outlander XU+ 650-1000 -malleissa.

VALINTAOPAS

ETKÖ OSAA PÄÄTTÄÄ? ME VOIMME AUTTAA SINUA.