PRO+ -PAKETTI SAI UUDEN NIMEN

UUDESSA OUTLANDER XU+ -MALLISTOSSA ON NYT ENTISTÄ ENEMMÄN OMINAISUUKSIA JA VALINNANVARAA.

SKANDINAAVISIIN TARPEISIIN

OUTLANDER XU+ -MALLISTO ON TÄYDELLINEN VALINTA POHJOISEN VAIHTELEVIIN OLOSUHTEISIIN.

TUTUSTU KATTAVIIN VAKIO-OMINAISUUKSIIN.

ROTAX MOOTTORIT

Jokaisessa Can-Amin maastoajoneuvossa on luotettava ja tehokas Rotax-moottori tarjoamassa luokkansa parasta tehoa ja vääntöä.

DPS

(DYNAAMINEN OHJAUSTEHOSTIN)

Can-Amin dynaaminen ohjaustehostin (DPS) avustaa kuljettajaa ja osaa mukautua ajonopeuden mukaan. Tarjolla on kolme eri käyttötilaa, joista voit valita mieleisesi.

1 588 KG:N VINSSI

Tehdasasennettu voimakas 1 588 kg:n vinssi auttaa hankalimmissakin haasteissa. Se on välttämätön apu muun muassa maatiloilla, metsätöissä, metsästettäessä tai vaikkapa auttaessa maastoon kiinni jäänyttä kaveria.

26" CARLISLE† ACT HD RENKAAT & 12" CAST-ALUMINUM VANTEET

Helposti yli esteiden. 12" tuumaiset alumiinivanteet vähentävät painoa ja tarjoavat enemmän voimaa. 26" Carlisle renkaat taas tarjoavat parempaa suorituskykyä vaikeissa maastoissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

UUDELLEEN SIJOITETUT ILMANOTTOAUKOT

Korkeammalle sijoitetut ilmanottoaukot estävät veden ja mudan pääsyn jäähdytysjärjestelmään. Ominaisuus, josta on hyötyä muun muassa ylittäessä ojia tai ajettaessa mutaisessa maastossa.

LÄMMITETTÄVÄT KÄSIKAHVAT

Antaa lisämukavuutta kylmissä olosuhteissa. Neljä eri lämpötila-asetusta erillisillä asetuksilla peukaloillesi ja kädensijoille.

PORTAATON VAIHTEISTO (CVT)

Outlanderin portaattomassa CVT-vaihteistossa on hitaalla alueella erittäin pieni välitys, joka mahdollistaa suuremman kuormituksen, ja liikkeelle lähtö on pehmeämpää. CVT:n ilmanoton toteutus mahdollistaa tehokkaamman jäähdytyksen hankalissa työoloissa.

XT ETU-PUSKURI

Lujatekoinen ja kestävä Heavy-duty -etupuskuri antaa mönkijälle lisäsuojaa ja vahvempaa ilmettä. Puskurissa on vankka putkirakenne ja kolhuja kestävät metalliset kulmat.

XU+ -MALLISTO