LUOKKANSA PARAS PITO & JARRUTUS

Rinnakkainistuttavat mönkijämme ovat varustettu ainutlaatuisella lukkiutumattomalla jarrujärjestelmällä (ABS) sekä luistonestolla, jotka takaavat erinomaisen käsittelyn ja vakauden jopa vaikeimmissa ajo-olosuhteissa! Nämä kehittyneet ominaisuudet parantavat ajokokemuksen jokaista osa-aluetta tarjoten uskomattoman suorituskyvyn, josta olet aina haaveillut.

KÄÄNNY LUOTTAVAISESTI

Etuvääntömomentin säätö tarkoittaa parempaa ohjattavuutta käännöksissä sekä pienempää ohjausvoimaa. Maverick Trail – ja Maverick Sports -maastoajoneuvot tarjoavat entistä enemmän hauskanpitoa jokaiseen käännökseen. 

KIIHDYTÄ JA JARRUTA HALUAMALLASI TAVALLA

ABS-jarrut ja luistonesto tarjoavat lisää vakautta jarrutukseen sekä lisää pitoa kiihdyttämiseen – jopa liukkaissakin maastoissa.

KONTROLLIA YLÄ- JA ALAMÄKIIN

Hallitse nousuja ja laskuja jyrkissäkin rinteissä. Mäkilähtöavustimen takaaman pidon ansiosta pääset liikkeelle mäestä helposti ja sujuvasti. Ja kun on aika palata rinnettä alaspäin, mäenlaskuavustin säilyttää asetetun nopeuden sekä varmistaa riittävän pidon.

ABS: LLÄ VARUSTETUT MALLIT


© 2019 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.