CAN-AM MALLIT JA RÄÄTÄLÖIDYT PAKETIT

CAN-AMIN ATV- JA SSV-MALLISTOT

Oli edessä sitten mutaisia maastoja tai umpihankea, Can-Am- ajoneuvo on lyömätön valinta. Yli 75 vuoden kokemus on auttanut meitä suunnittelemaan Can-Am-ajoneuvon jokaiseen käyttötarkoitukseen, adrenaliinintäyteisistä seikkailuista kovaan työhön ja raskaiden kuormien siirtelystä tuntemattomien polkujen tutkimiseen.

CAN-AM-PAKETIT

Tutustu taidolla koottuihin pakettiratkaisuihimme ja valitse itsellesi ja kukkarollesi sopivin. Lukuisat moottorit, mallit ja lisävarusteet tarjoavat Can-Amin kuuluisaa maastosuorituskykyä hintaan, joka ei hirvitä. 

CAN-AM MALLIT JA RÄÄTÄLÖIDYT PAKETIT

 • OUTLANDER
  2020

  OUTLANDER

  Alkaen 12 290 €

  Alkaen 12 290 €

  Outlander-mallisto kuvastaa kuljettajien moninaisuutta. Kaikilla Outlandereilla pääsee entistä pidemmälle, mutta jokaisen mallin ja paketin varusteet tuovat lisää tehokkuutta muun muassa kuljetukseen, metsästykseen, poluille ja mutaiseen maastoon.

 • RENEGADE
  2020

  RENEGADE

  Alkaen 16 490 €

  Alkaen 16 490 €

  Renegade ei tunne rajoja. Markkinoiden tehokkaimmissa urheilumönkijöissä yhdistyy kilparadoilta tutut suorituskyky ja suojaus – lopputuloksena on mönkijä, joka etenee vaivatta kaikkein hankalimmissakin maastoissa.

 • Traxter
  2020

  Traxter

  Alkaen 12 990 €

  Alkaen 12 990 €

  Lujatekoinen Traxter auttaa sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi. Traxter on kaikkien aikojen suorituskykyisin Can-Am, ja se on kuin kotonaan työmailla, maatilan töissä ja metsästysreissuilla.

 • Maverick Trail
  2020

  Maverick Trail

  Alkaen 12 990 €

  Alkaen 12 990 €

  Aja mukavasti matkasi jokainen kilometri. 127 cm leveä Maverick Trail on mallistomme kapein rinnakkainistuttava ajoneuvo, jonka jokainen sentti on tuttua Can-Amia. Luotettava ja ketterä Maverick Trail on suunniteltu pitkille ajomatkoille ja eri maastoihin.

 • Maverick Sport
  2020

  Maverick Sport

  Alkaen 21 990 €

  Alkaen 21 990 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.

 • Maverick
  2020

  Maverick

  Alkaen 30 590 €

  Alkaen 30 590 €

  Tällaista ajamisen kuuluu olla. Erittäin suorituskykyinen Maverick on valmis kaikkeen maastossa kuin maastossa.

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.