CAN-AM TARJOAA PARASTA LAATUA JA ARVOA

LAATUA, JOHON VOIT LUOTTAA

Can-Am-maastoajoneuvot valmistetaan luotettavalla laadulla. Innovatiivisten menetelmiemme ansiosta tuotteemme ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikissa maasto-olosuhteissa testatut BRP-ajoneuvot on kehitetty, testattu ja hyväksytty ylittämään kaikki standardit. Vuosien kokemus ja asiantuntemus ovat auttaneet meitä luomaan verrattoman kokemuksen kaikkiin olosuhteisiin.

KORKEALAATUINEN TYÖNLAATU, VIIMEISTELY JA MUOTOILU

KÄYTÖN KOKONAISKUSTANNUKSET

Olet ehkä kuullut meidän puhuvan Can-Amista sijoituksena, ja uskomme, että se on juuri sitä. Tuotteidemme kestävyys, laatu ja luotettavuus takaavat, että jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana ajoneuvosta riippumatta – tekijä, joka kannattaa huomioida hintalappua tarkasteltaessa. Käytettyjen ajoneuvojen kova kysyntä vahvistaa entisestään Can-Amin asemaa fiksuna sijoituksena.


© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Kaikki oikeudet pidätetään. ®, TM ja BRP-logo ovat BRP:n tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. BRP pidättää oikeuden koska tahansa lakkauttaa tai muuttaa ominaisuuksia, hintoja, muotoilua, ominaisuuksia, malleja tai varustelua ilman, että siitä syntyisi velvoitteita. Kaikkia kuvattuja malleja tai lisävarusteita ei välttämättä ole saatavilla tai niitä ei ole hyväksytty maassasi. EY-tyyppihyväksyttyjen tuotteiden ominaisuudet saattavat poiketa jonkin verran tässä kuvailluista. Kuvat ja teksti eivät ole sopimuksellisesti sitovia. Tämän asiakirjan sisällössä voi olla teknisiä virheitä tai ladontavirheitä. Valokuvat on otettu EU:n ulkopuolisilla alueilla, joiden käyttöön on lupa. Kunnioita ympäristöä ja aja vain luvallisilla alueilla.