LIITY JOUKKOON

Kuulutko niihin harvoihin ja valittuihin, joille ”tarpeeksi hyvä” ei koskaan riitä? Oletko yksi niistä, jotka eivät suostu tinkimään intohimostaan tai työstään? Siinä tapauksessa olet valmis liittymään Can-Amin joukkoon, johon kuuluu tuhansia Can-Am-maastoajoneuvoilla ammatin tai adrenaliinin vuoksi ajavia ihmisiä. Ajoneuvomme vastaavat taatusti odotuksiisi käyttötarkoituksesta riippumatta. Ne tarjoavat tehokasta suorituskykyä ja tarkkaa käsiteltävyyttä sekä korkeaa laatua ja hiottua viimeistelyä. Laajan ja laadukkaan jälleenmyyjäverkoston, sekä yli 20 vuoden edestä maastoasiantuntemusta. Vähempää et luokkansa parhailta maastoajoneuvoilta odottaisikaan.

20 VUOTTA INNOVAATIOITA

Nautimme maailmanmainetta luokkansa parhaiden maastoajoneuvojen valmistajana. Meillä on alan laajin mallisto, josta löytyy ratkaisut kaikkiin työ-, huvi- ja urheilukäytön tarpeisiin. Olemme vieneet maastoajoneuvoja eteenpäin viimeisen 20 vuoden ajan, mutta emme suinkaan ole jämähtäneet paikoillemme, vaan keräämme vasta kierroksia. Innovatiivisuus on osa perimäämme, ja teemme väsymättä töitä tuotteidemme parantamiseksi. Emme halua vain olla mukana kisassa, haluamme muuttaa koko lajin. 

KUKKULAN KUNINGAS

Kuljettajakeskeinen lähestymistapa ja loppuun asti hiottu käsiteltävyys ovat keskeisiä syitä sille, että maastoajoneuvomme tarjoavat alan parasta suorituskykyä. Saat kulkupeliisi yksilöllistä vivahdetta monipuolisilla Can-Am-varusteillamme, jotka on suunniteltu sopimaan omiin käyttö- ja ajotottumuksiisi. Kun nouset maastoajoneuvoomme ja käännät rattia ensimmäistä kertaa, ymmärrät välittömästi, että ilman tätä kokemusta et pärjää.

TERVETULOA JOUKKOON

Kun lähdet liikkeelle Can-Amillasi, näet mitä laumaan kuuluminen todella merkitsee. Se on kokemus, joka moottorin sammuessa vasta alkaa. Can-Amin joukkoon kuuluminen tarkoittaa sitä, että löydät saman henkistä seuraa niin asialleen omistautuneiden kauppiaiden vetämistä myymälöistä, kuin innokkaasta faniyhteisöstä, joka toimii sekä verkossa että sen ulkopuolella.