LUOTETTAVUUTTA TALVEEN

LISÄVARUSTEET TALVEEN – NAUTI AJAMISESTA ENEMMÄN JA ANNA LUMEN PÖLLYTÄ

HALLITSE TALVISET OLOSUHTEET

Ota Can-Amistasi tänä talvena kaikki ilo irti ympärivuotisilla lisävarusteillamme. Viihdy ulkona, äläkä anna lumen ja pakkasen estää sinua.

CAN-AM -OHJAAMO

LISÄVARUSTEET TALVEEN: VARMISTA KÄYTTÖMUKAVUUS JA TURVALLISUUS

Alkuperäiset Can-Am-ohjaamot tarjoavat kuljettajalle ja matkustajalle parhaan suojan säältä ja kylmältä. Lisäksi saatavilla on lukuisia lisävarusteita, joilla teet matkasta tai työnteosta mukavaa.

CAN-AM PROMOUNT-PUSKULEVYT

HELPOTA ELÄMÄÄSI

Uusi ProMount-mallisto sopii sekä ammattilaisille että innokkaille harrastajille, jotka haluavat nostaa työkalupakkinsa seuraavalle tasolle. Can-Am on suunnitellut puskulevyn huipputehokkaaksi.

MONIPUOLISET TELASARJAT

KULJE OMIA POLKUJASI

Aja riippumatta maastosta, säästä ja vuodenajoista monipuolisilla Apache 360 LT- ja 360-telasarjoilla, jotka vievät Can-Am-kokemuksen uudelle tasolle. Niiden pito-ominaisuudet ovat vertaansa vailla.

TRAXTER

HOIDA HOMMAT HELPOSTI

Traxter on rakennettu kovaan työhön, joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on valmis pakkaspäiviin, lumikasoihin ja kaikkeen, mitä talvi tarjoaa.

MAVERICK TRAIL

SE ON HENKILÖKOHTAINEN

Ketterin rinnakkain istuttava mönkijämme on 132 cm leveä, ja jokainen senttimetri on taattua Can-Amia. Maverick Traililla on ilo ajaa missä tahansa maastossa ja säässä.

OUTLANDER

MARKKINOIDEN LAAJIN MÖNKIJÄ-MALLISTO

Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasavertaisia, ja käsiteltävyys on luokkansa varminta. Lisäksi se tarjoaa suurimmat hevosvoimat, teknologista edelläkävijyyttä ja parhaan kuljetuskapasiteetin.

 

ASTETTA PAREMPAA

CAN-AMIN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VALIKOIMASTA LÖYTYVÄT SOPIVAT VARUSTEET SEKÄ SINULLE ETTÄ AJONEUVOLLESI.

LISÄVARUSTEET TALVEEN: SATOJA MAHDOLLISUUKSIA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön sopiviin lisävarusteisiin, joiden valmistajia ovat mm. Yoshimura ja Dragonfire.

CAN-AM VALUE

EMME OLE EDULLISIN VAIHTOEHTO JA SE ON HYVÄ ASIA

Can-Am-ajoneuvo on sijoitus. Se tarjoaa markkinoiden parhaan ajokokemuksen ja korkean jälleenmyyntiarvon myötä myös markkinoiden parhaan vastineen rahalle.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

CAN-AM-MALLISTO VOI OLLA LÄHELLÄ

Can-Am-jälleenmyyjäsi tai -huoltoliike voi olla lähempänä kuin luuletkaan.