LUOTETTAVUUTTA TALVEEN

NAUTI AJAMISESTA ENEMMÄN JA ANNA LUMEN PÖLLYTÄ

HALLITSE TALVISET OLOSUHTEET

Ota Can-Amistasi tänä talvena kaikki ilo irti ympärivuotisilla lisävarusteillamme. Viihdy ulkona, äläkä anna lumen ja pakkasen estää sinua.

CAN-AM -OHJAAMO

KÄYTTÖMUKAVUUS JA TURVALLISUUS

Alkuperäiset Can-Am-ohjaamot tarjoavat kuljettajalle ja matkustajalle parhaan mahdollisen suojan säältä ja kylmältä. Lisäksi saatavilla on lukuisia lisävarusteita tekemään matkasta tai työnteosta mahdollisimman mukavaa.

CAN-AM PROMOUNT-PUSKULEVYT

HELPOTA ELÄMÄÄSI

Uusi ProMount-mallisto on luotu sekä ammattilaisille että innokkaille harrastajille, jotka haluavat nostaa työkalupakkinsa varustelun seuraavalle tasolle. Can-Am on suunnitellut puskulevyn mahdollisimman tehokkaaksi, niinpä se on uudistanut sen rungosta terään.

MONIPUOLISET TELASARJAT

KULJE OMIA POLKUJASI

Aja riippumatta maastosta, säästä ja vuodenajoista monipuolisilla Apache 360 LT- ja 360-telasarjoilla, jotka vievät Can-Am-kokemuksen uudelle tasolle. 360- ja 360 LT-telassarjojen pito-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Ne on suunniteltu muun muassa raskaiden kuormien kuljettamiseen pehmeässä maastossa, ja ne voidaan asentaa sekä mönkijöihin että SSV-ajoneuvoihin. Lisäksi niitä voidaan käyttää ympäri vuoden maastojen kartoittamiseen ja vaativienkin tehtävien suorittamiseen.

TRAXTER

HOIDA HOMMAT HELPOSTI

Traxter on rakennettu kovaan työhön, joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am. Se on valmis pakkaspäiviin, lumikasoihin ja periaatteessa kaikkeen, mitä talvi tarjoaa.

MAVERICK TRAIL

SE ON HENKILÖKOHTAINEN

Ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä, jonka jokainen senttimetri on taattua Can-Amia. Maverick Traililla on ilo ajaa missä tahansa maastossa ja missä tahansa säässä.

OUTLANDER

MARKKINOIDEN LAAJIN MÖNKIJÄ-MALLISTO

Kaikki mitä tarvitset talven hallitsemiseen. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasavertaisia. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta. Lisäksi se tarjoaa suurimmat hevosvoimat, teknologista edelläkävijyyttä ja parhaan kuljetuskapasiteetin.

ASTETTA PAREMPAA

CAN-AMIN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VALIKOIMASTA LÖYTYVÄT SOPIVAT VARUSTEET SEKÄ SINULLE ETTÄ AJONEUVOLLESI.

SATOJA MAHDOLLISUUKSIA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön tarkoitettuihin lisävarusteisiin, joiden valmistajina ovat muun muassa Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura ja Dragonfire.

CAN-AM VALUE

EMME OLE EDULLISIN VAIHTOEHTO JA SE ON HYVÄ ASIA

Can-Am-ajoneuvo on sijoitus. Se tarjoaa markkinoiden parhaan ajokokemuksen ja korkean jälleenmyyntiarvon myötä myös markkinoiden parhaan vastineen rahalle.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

CAN-AM-MALLISTO VOI OLLA LÄHELLÄ

Can-Am-jälleenmyyjäsi tai -huoltoliike voi olla lähempänä kuin luuletkaan.