Visco-4Lok-etutasauspyörästö

SYVÄÄ PITOA

PELKKÄÄ PITOA, UNOHDA SUTIMINEN

PITÄÄ JOKA KELILLÄ, PISTE.

Usein etutasauspyörästöt tarjoavat vain pitoa. Visco-4Lok tuo jatkuvatoimisen nelivedon lisäksi kuljettajalle mahdollisuuden kytkeä päälle 100% mekaaninen lukko, joka auttaa selviämään haastavimmistakin maastoista.

TÄYTTÄ HALLINTAA

Etutasauspyörästö kenelle tahansa

Normaaliajossa Visco-4Lok säilyttää etutasauspyörästön toiminnan ylläpitäen ensiluokkaisen hallinnan kaikissa ajomaastoissa. Valitse 4WD LOCK -toiminto vaativaan maastoajoon, esteiden ylittämiseen ja tilanteisiin, joissa vaaditaan pitoa ja hallintaa.

TÄYSIN KYTKEYTYNYT

X mr -mönkijämallien uskomaton vuosikymmen

Hyvää vuosipäivää – 10 vuotta X mr -kuljettajia ja -malleja. Visco-4Lok-mallin ansiosta seuraava vuosikymmen on vieläkin mutaisempi. Tasainen voimansiirto kaikkiin renkaisiin. Tätä lukkoa on odotettu.

KULJETTAJIEN LUOTTAMA

Pitoa napin painalluksella.

Visco-4Lok-LUKITUS-toiminto on käänteentekevä. DPS-ohjaustehostin tarjoaa ylivoimaisen tuntuman ja hallinnan. Mekaaninen kytkin ohjaa tehon eturenkaisiin. Läpi syvimpien esteiden.

VALITSE KUMPPANISI

XMR:N MALLISTON TYYLI, TEHO JA UNIIKIT LISÄVARUSTEET TEKEVÄT AJONEUVOISTA YLIVERTAISIA.

Lukituksen käyttö

Tasauspyörästö, joka tekee ajoneuvon ohjaamisesta ja hallinnasta helppoa ja nautinnollista. Kun asiat vaikeutuvat ja pito alkaa lipsua, käytä Visco-4Lok-toimintoa sen sijasta, että annat liikkeen pysähtyä.

JOKAPÄIVÄISTÄ TEHOA

Päivästä toiseen tämä kestävä ja luotettava laite vie sinut syvimpien ja upottavimpien muta-rännien läpi.

PYSÄYTTÄMÄTÖN

Etene syvälle. Tämä mutahirviö hengittää raikasta ilmaa erityisesti suunnitelluista korkealle asennetuista ilmanottoaukoista. Vie Visco-4Lok äärirajoilleen ja etene esteistä huolimatta.

LUOTETTAVA

Voit aidosti nauttia lukituksesta ja ohjata luottavaisesti. Jos etenet täydellä kaasulla tai jopa unohdat sen olevan päällä, neliveto kytkeytyy automaattisesti

Hulluna mutaan

Mene itse edeltä.. ja hinaa sitten muut mukaasi. Maksimipito ja hitailla nopeuksilla parannettu hallittavuus. 4WD-LUKITUS-tilassa tasainen voimansiirto kaikkiin renkaisiin. Vääntömomentin siirto ja asteittainen kaasutuntuma.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM MÖNKIJÖIHIN JA SSV-AJONEUVOIHIN