Maanviljelijä ja jokapaikanhöylä. Hemsedal, Norja.


”Traxterin omistaminen tekee sinut laiskaksi” – suuria sanoja mieheltä, joka harvoin istuu alas, nimittäin maanviljelijältä ja jokapaikanhöylältä Olavilta. ”Maanviljelijänä et ole koskaan valmis, haluat vain rakentaa lisää, sekä helpottaa ja yksinkertaistaa asioita.” Olav osti Traxterin uteliaisuuttaan, ja se ylittää hänen odotuksensa yhä uudelleen. ”Traxter on yksi parhaista ajoneuvoista, mitä minulla on koskaan ollut.” Hän on nyt puolittanut perinteisen traktorin käytön.

Olav käyttää Traxteria lähes kaikessa. Istutukseen, hevosperävaunun vetämiseen, puiden ajamiseen mökille, lampaiden siirtämiseen ja niin edespäin. Takalavan kallistus tekee elämästä helpompaa. ”Käytän sitä myös paljon metsästykseen. Metsäkauris ja peurat ovat erittäin helppoja saada takalavan päälle. Se liikkuu myös suon yli, vaikka et uskoisikaan sitä. Niin kauan kuin siellä on hieman ruohoa, kaikki sujuu hyvin.” Lampaankasvattajana Olav myös aidoittaa paljon. ”Edessä sijaitseva vinssi on fantastinen kiristämiseen.” Olav, joka liikkuu paljon vaikeassa maastossa, arvostaa myös Traxterin tarjoamaa turvallisuutta, sen ohjaamon turvakehikkoa sekä vakautta: ”Sinä jänistät ennen kuin se kaatuu.”

Olavin Traxterissa on myös kolme istuinpaikkaa, minkä ansiosta hän voi ottaa mukaansa lisää työntekijöitä. On myös erittäin hyödyllistä, ettei laite jätä luontoon paljon jälkiä, huomattavasti vähemmän kuin auto. ”Maanviljelijä tekee paljon käsityötä ja joutuu kantamaan paljon, mutta takalava on loistava apu, sillä voit ottaa mukaasi kaiken mitä tarvitset, lisäksi se toimii erittäin hyvänä laskeutumispaikkana drone-lennokille”, jota Olav käyttää enemmän ja enemmän työssänsä. ”Istut sisällä ohjaamossa ja ohjaat samalla drone-lennokkia. Jos ulkona sataa, on sinulla ovet ja ikkunat.” Olav kertoo myös, että hänen ajoneuvonsa on ollut sisällä vain vakiohuoltoa varten, muuten siinä ei ole ollut mitään vikaa. ”Fantastinen ajoneuvo, en osaa edes kuivalla sitä, olen niin tyytyväinen siihen.”

KATSO OLAVIN TARINA

”Käytän sitä myös paljon metsästykseen. Metsäkauris ja peurat ovat erittäin helppoja saada takalavan päälle."

- Olav

CAN-AM TRAXTER

AINOA TARVITSEMASI TYÖKALU TEHTÄVÄSTÄ RIIPPUMATTA

Traxter yhdistää työjuhdan ominaisuudet kehuttujen maastoajoneuvojemme henkeen. Suorituskyky venyy kaikkeen mihin sinäkin.

JAA SINUN TARINASI

#CANAMOFFROADLIVIN

Haluamme kuulla sinusta. MIten Can-Am on muuttanut elämääsi tai motivoinut sinua tekemään enemmän tai haastamaan itseäsi? Jaa tarinasi hashtagilla #CanAmOffRoadLivin - saatamme olla yhteydessä jakaaksemme tarinasi.