CAN-AM LISÄVARUSTEET

Can-Amin alkuperäiset lisävarusteet vievät mönkijäsi uudelle tasolle. Koe laadukkaat ja innovatiiviset lisävarusteet, jotka toimivat, sopivat paikalleen ja tuntuvat oikeilta, koska ne on valmistettu Can-Amia varten.

LAATU

Laatu ja saumaton yhteensopivuus ovat osa kaikkea tekemistämme ja kaikkia tuotteitamme. Tinkimätön, omistautunut insinöörityö tekee Can-Amin lisävarusteista alansa toimivimpia.

LUOTETTAVUUS

Pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus ovat auttaneet Can-Amia luomaan lisävarustevalikoiman, joka on omassa luokassaan. Mönkijät ja niiden lisävarusteet on suunniteltu samaan aikaan täydellisen yhteensopivuuden varmistamiseksi. Myönnämmekin luottavaisin mielin kahden vuoden takuun valtuutetun jälleenmyyjän asentamille Can-Am-lisävarusteille.

TYYLI

Alkuperäisillä, korkealaatuisilla Can-Am-lisävarusteilla teet Can-Am-mönkijästäsi yksilöllisen ja nautit kokemuksestasi entistäkin enemmän. Edelläkävijän asemamme näkyy myös ajoneuvojen ulkonäössä. Korkealaatuinen viimeistely aina pieniä yksityiskohtia myöten erottaa Can-Amin kilpailijoistaan. Panostamme siihen, että ajettavuuden lisäksi myös tyyli vastaisi aina vaatimuksiasi.

LUKEMATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA

ASTETTA PAREMPAA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön tarkoitettuihin lisävarusteisiin, joiden valmistajina ovat muun muassa Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura ja Dragonfire.

UNELMOI, RAKENNA, TOISTA

Suunnittele oma Can-Am. Valitse malli ja tee siitä omannäköisesi.

ESITTEET

Kaikki mallit, kaikki lisävarusteet: mikä kiinnostaa sinua eniten? Oletpa sitten harkitsemassa ensimmäisen Can-Am-ajoneuvon hankkimista tai etsimässä varaosia ja lisävarusteita nykyiseen Can-Amiisi, löydät valikoimastamme sopivat vaihtoehdot itsellesi.