CAN-AM-LISÄVARUSTEET

Can-Am-lisävarusteet vievät mönkijäsi uudelle tasolle. Koe laadukkaat ja innovatiiviset mönkijän lisälaitteet ja -varusteet, jotka toimivat ja tuntuvat oikeilta – onhan ne valmistettu Can-Amia varten.

LAATU

Laatu ja saumaton yhteensopivuus ovat osa kaikkea tekemistämme ja kaikkia tuotteitamme. Tinkimätön insinöörityö tekee Can-Amin mönkijätarvikkeista alansa toimivimpia.

 

LUOTETTAVUUS

Pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus ovat auttaneet Can-Amia luomaan lisävarustevalikoiman, joka on omassa luokassaan. Mönkijöiden lisälaitteet ja -varusteet on suunniteltu samaan aikaan täydellisen yhteensopivuuden varmistamiseksi.

 

TYYLI

Korkealaatuiset Can-Am-lisävarusteet tekevät Can-Am-mönkijästä yksilöllisen, ja nautit ajokokemuksesta vieläkin enemmän. Laadukas viimeistely pieniä yksityiskohtia myöten erottaa Can-Amin kilpailijoistaan.

LUKEMATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA

CAN-AM-LISÄVARUSTEET: ASTETTA PAREMPAA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön sopiviin lisävarusteisiin, joiden valmistajia ovat mm. Yoshimura ja Dragonfire.

UNELMOI, RAKENNA, TOISTA

Suunnittele oma Can-Am. Valitse malli ja tee siitä omannäköisesi.

ESITTEET

Kaikki mallit, kaikki lisävarusteet: mikä kiinnostaa sinua eniten? Oletpa sitten harkitsemassa ensimmäisen Can-Am-ajoneuvon hankkimista tai etsimässä varaosia ja lisävarusteita nykyiseen Can-Amiisi, löydät valikoimastamme sopivat vaihtoehdot itsellesi.