RUTEN

Det handler ikke bare om delta i et racerløp, det handler mer om å overleve - og det er grunnen til at siden det første Dakar-rallyet i 1977 har kjørere og kjøretøy som takler denne utfordringen,øyeblikkelig fått legendestatus. Følg teamene våre og det som skjer i Dakar her.

DEN MEST STORSLÅTTE OFFROAD-TESTEN

Helt fra 2017 har Maverick vunnet klasseseire takket være sin pålitelighet og holdbarhet. I 2019 befant 19 av de 20 beste førerne seg i en Maverick - og tilsammen kjøre de nesten 160.000 km offroad på 12 dager.

LEVENDE LEGENDER

Hver eneste seier for en Can-Am Maverick er et budskap. Men tre Dakar Rally-seire etter hverandre? Det er historisk.

Vi er de aller beste, enda en gang.

Utholdenhet. Eventyr. Styrke. Personlige seire. Dette er historien om den maksimale testen: vårt Maverick side-by-side-team som deltar og vinner 2020 Dakar Rally for tredje gang på rad..

NYKOMMER I DAKAR

Casey Currie - Episode 1

Hvordan oppsummerer du det største løpet i ditt liv? Å bli nr. 4 er ikke enkelt for en vinner som Casey Currie, men 2020 vil bli annerledes.

VEIEN TIL S.A.

Casey Currie - Episode 2

For å delta i det flere-etappers Dakar Rally, må du kvalifisere deg ved å kjøre i andre flerdagers-rallyer

GJØR DET ELLER DØ

Casey Currie - Episode 3

Racing i Saudi Arabia er ulikt alt annet Casey har gjort tidligere. Dette er de siste få dagene med frihet og forberedelser før hjelmen kommer på...

CAN-AM MAVERICK

DET KJØRETØYET MAN ØNSKER

Tittelforsvareren av Dakar-rally

Utholdenhet. Eventyr. Styrke. Personlige seire. Dette er historien om den ultimate testen: vårt Maverick side-by-side-team deltar i 2020 Dakar.

OM MAVERICK

Det er en grunn til at den vinner

For å bli best, må du slå de beste. Can-Am Maverick beviser hver eneste racingweekend at den er rask og pålitelig - og gjør seg bemerket. Her er årsaken:

TILPASSER SEG ALT

Spennende langt utenfor løypa

Maverick er først og fremst for deg, entusiasten og eventyreren; og det er også tilbehøret vi tilbyr. Fabrikkbygget, riktig konstruert - og klar til å bevise det.

EPISODER

En storslått offroad-utfordring

Rally: ingen GPS, racing
over flere dager

ATV-er, biler, SxS, motorsykler, lastebiler

Det nye kjøretøyet man ønsker

Slik kan Dakar vinnes eller tapes

Den tøffeste jobben? Co-Fører

Vilkår: Bivouac–Liason–Spesial

Vilkår: Fesh-Fesh – Parc-Fermé