CASEY CURRIE

I MÅL SOM NR. 4 (USA). I 2020 har han som mål å vinne. Verdt å vite: Dakar-ruten er lengre enn alle andre offroad-løp i USA.... tilsammen

Livslang ørkenfører & offroad-champion

Hva synes du om denne oppveksten? Casey Currie kjørte motorsykkelløp da han var 5, racing-trucks da han var 16 og var vellykket nok til å åpne dørene for sitt eget team.... da han var 22. Fra ørkenen rundt Anaheim HIlls i California til å bli nr. 4 i Dakar Rally og bli kronet som Årets Nykommer i Dakar 2019, er Casey ikke ukjent med å få det meste ut av sin flåte av offroad-kjøretøy. En stjerne på Monster Energy Can-Am Racing-teamet og flere ganger champion i altfor mange disipliner til at vi kan ramse dem opp, må du holde utkikk etter Caseys Maverick helt i fronten - uansett hvilket kontinent han kjører på.

NYKOMMER I DAKAR

Casey Currie - Episode 1

Hvordan oppsummerer du det største løpet i ditt liv? Å bli nr. 4 er ikke enkelt for en vinner som Casey Currie, men 2020 vil bli annerledes.

FØDT SOM RACERFØRER

EN FAMILIETRADISJON

Fra en familie som bygget sin 50-års lange omdømme på å lage deler for racingbiler, er dette hvordan Casey Curries karriere starter - og hvordan den fører oss til Dakar.

KJØRETØYET MAN ØNSKER?

DELER & TILBEHØR?