NETTVERK OG SERVICE

NETTVERK

BRP-forhandlerne er veldig viktige for oss. De er partnere vi respekterer høyt, fordi vi tror at styrken i nettverket vårt også reflekterer hvor sterk merkevaren vår er. Derfor får alle forhandlere grundig opplæring i å svare på ethvert spørsmål du måtte ha om ditt Can-Am terrengkjøretøy, inkludert vårt brede utvalg av tilbehør. Forhandlerne våre finner du fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord, og ingen av dem liker å skuffe kundene sine. Derfor sørger de for å ha Can-Am-deler lett tilgjengelig, for å unngå forsinkelser den dagen du måtte trenge dem.

TJENESTENE VI TILBYR

Vi streber etter å gi kundene våre den aller beste opplevelsen uansett bruksområde. Gjennom Can-Ams forhandler-nettverk kan du dra nytte av mange tjenester. Finansieringsløsninger gjør at du kan nyte Can-Am-opplevelsen uten noen kompromisser. Vi har også etablert et sterkt partnernettverk med forsikringsselskaper, så alt du trenger å konsentrere deg om, er å nyte turen.

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alle rettigheter forbeholdt. ®, TM og BRP-logoen er registrerte varemerker for BRP eller tilknyttede selskaper. BRP forbeholder seg retten til når som helst å avslutte eller endre spesifikasjoner, pris, design, funksjoner, modeller eller utstyr uten å påta seg noen forpliktelse. Noen av modellene eller tilbehøret som er avbildet, er kanskje ikke tilgjengelige (eller godkjent for bruk) i ditt land. Spesifikasjonene for EF-godkjente enheter kan avvike noe fra spesifikasjonene som er nevnt her. Bilder og tekst her er ikke en del av noen kontrakt. Materialet i dette dokumentet kan inneholde tekniske eller typografiske feil. Bildene er tatt utenfor EU, i autoriserte land. Ta hensyn til miljøet, og kjør kun på autoriserte steder.