OUTLANDER PRO+

SKANDINAVISK DESIGN

Outlander PRO+ Pakken er utviklet for å passe til alle arbeidsutfordringer selv under de vanskeligste forhold. PRO+ er designet og testet av BRP-teamet i Skandinavia for å sikre at alt du tremger å fokusere på er kjøringen.

ROTAX MOTORER

Drives av Rotax motorer. Hvert eneste Can-Am off-road kjøretøy er utstyrt med enkel, V-twin eller tresylindret Rotax motor.  De velprøvde Rotax-motorene gir uovertruffen kraft og ytelse samtidig som de er både pålitelige og effektive. 

DPS

(TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING)

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermodier for å passe med hver førers preferanse.

1361 KG WARN VINSJ

Denne kraftige vinsjen med en kapasitet på 1361 kg er fabrikkinstallert og kan håndtere de tøffeste situasjonene og er et uunnværlig verktøy når man takler forhold som inkluderer jakt, gårdsdrift, gjørmekjøring og hjelpe vennene dine til å holde tritt.

12" ALUMINIUMFELGER MED 26" CARLISLE ACT HD-RADIALDEKK

Tar deg enkelt over hindringer. Centerless 12" aluminum felg reduserer vekt og tilbyr forbedret styrke på strategiske områder. På felgen sitter et The 26" 6-PLY Carlisle† ACT HD dekk som gir stivere kanter og økt trykk (PSI) for for robust ytelse i tøft terreng og ved skiftende forhold.

ENDRET PLASSERING AV LUFTINNTAK

Motorens luftinntak, CVT-inntak og -uttak, er plassert så høyt som mulig på Outlander PRO for å forbedre kjøling også når du kjører under våte og gjørmete forhold.

OPPVARMET HÅNDTAK

Mer komfort for nordiske forhold. Ny og ergonomisk utformet kontrollmodul. Fire ulike temperaturinnstillinger med individuelle kontroller for tommel og grep. LED-dimmer gjør det lettere å avlese temperaturinnstillingene.

EKSTRA LAVT L-GIR CVT

Robust variatordrift gir deg trinnløs reaksjonsvillig giring på rett tidspunkt. Den er kalibrert for alltid å levere optimalt dreiemoment i alle bruksområder og forhold. Du kan også regne med motorbremsing for automatisk å redusere hastigheten når du kjører nedoverbakke. Det ekstra lave L-giret gjør det lettere å manøvrere ATV i krevende forhold, for eksempel når du trekker tilhengeren din eller i gjørme.

PRO MODELLUTVALG