BLI EN AV OSS

Er du en av de få som mener at «godt nok» aldri er nok? Er du en av dem som nekter å godta kompromisser når det gjelder lidenskapen din eller jobben din? Da er du klar for å bli med i Can-Am-gjengen – tusenvis av profesjonelle og adrenalinavhengige som har terrengkjøretøy fra Can-Am. Her er du garantert et kjøretøy som oppfyller alle forventninger, uansett hvor du foretrekker å kjøre. Høy ytelse og presis håndtering. Premium kvalitet. Fit-and-finish. Omfattende, kvalitativ forhandlerdekning og mer enn 20 år i off-road-bransjen. Rett og slett alt du forventer av den ledende leverandøren av terrengkjøretøy.

20 ÅR MED AKSELERASJON

Vi er verdenskjente for å lage de beste terrengkjøretøyene i offroadbransjen. Vi har det største utvalget, og vi tilfredsstiller alle behov – både innen nyttekjøretøy, rekreasjon og sport. De siste 20 årene har vi satt nye standarder for hele industrien, men ekspertisen vår vokser stadig. Vi får bokstavelig talt mer fart, og nyskapning er en del av vårt DNA. Derfor arbeider vi utrettelig for å forbedre produktene våre. Selvsagt spiller vi spillet, som alle andre – men det er vi som endrer spillereglene. 

KONGEN PÅ HAUGEN

Vi har fått en ledende posisjon i offroadbransjen, takket være design med tanke på føreren og vårt fokus på presisjonsstyring. Du kan dessuten legge til din egen touch med vår komplette serie av Can-Am tilbehør – designet for å matche hvordan du skal bruke kjøretøyet. Straks du setter deg på en Can-Am, forstår du hvorfor våre terrengkjøretøy kan gi deg en opplevelse du ikke vil være foruten.

VELKOMMEN I GJENGEN

Første gang du kjører Can-Am oppdager du hva det betyr å være en del av en større bevegelse. Det er en opplevelse som ikke stopper når du slår av motoren – det er bare begynnelsen. Å være en del av Can-Am-gjengen, betyr at du alltid har en butikk i nærheten, der du treffer lidenskapelige forhandlere og andre offroadentusiaster – både i den virkelige verden og på nett.