MESTRE SNØEN

Få mest mulig ut av din Can-Am i vinter med vårt helårstilbehør. Sørg for at du trives i snøen i vinter og ikke la noe stoppe deg.

TRAXTER

HARDT ARBEID MED HØYESTE KOMFORT

Can-Am Traxter er bygget ekstra solid for å ta deg langt utover det dagligdagse. Finn offisielt Can-Am tilbehør som passer til din Off-Road Livin'. Fra arbeid til lek og alt i mellom, finnes det utstyr med navnet ditt på.

OUTLANDER

VÆR KONGEN I TERRENGET

Can-Am Outlander er laget for å fungere i all slags terreng eller i alle sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk. Outlander kombinerer segmentledende HK med den beste trekk- og slepekapasiteten blant alle ATV-er for å garantere at ingen hindringer noen gang kommer i veien for deg.

MAVERICK TRAIL

HOLD DEG VARM HELE VINTEREN

Utforsk, kjør og brøl av sted off-road i Can-Am Maverick Trail. Can-Ams oppvarmede førerhus holder deg komfortabel fra soloppgang til solnedgang – og til og med hele natten.

NESTE NIVÅ

OFF-ROAD KLÆR, DELER OG TILBEHØR FRA CAN-AM OG VÅRE PARTNERE SØRGER FOR AT DU HAR DET RIKTIGE TILBEHØRET

ET SKRITT I RIKTIG RETNING

Ingen grunn til å vente lenger: Fabrikkmonterte ytelser, rett fra Can-Am forhandlerne. Gjør deg kjent med tilbehør for arbeid, vinter og løyper - pluss artikler fra Baja Designs, SD Power Sports, Yoshimura, Dragonfire og mer.

FINN EN FORHANDLER

CAN-AM-FAMILIEN KAN VÆRE I NÆRHETEN

Din Can-Am forhandler eller servicesenter kan være nærmere enn du tror.