STRÄCKAN

Det här racet handlar till syvende och sist om att överleva – och sedan det första Dakarrallyt 1977 blir därför racingåkare och maskiner som klarar den här utmaningen legender över en natt. Följ våra team och alla händelser från Dakar här.

DET MEST STORSLAGNA OFF-ROAD-TESTET

Sedan 2017 har Maverick kammat hem back-to-back-klassegrar tack vare sin hållbarhet. 2019 togs 19 av de 20 bästa placeringarna i en Maverick – sammanlagt tillryggalades nästan 160 000 km off-road på tolv dagar.

LEVANDE LEGENDER

Varje seger för en Can-Am Maverick talar sitt tydliga språk. Men tre Dakarrallysegrar i rad? Det är historiskt.

Återigen är vi mästarna.

Uthållighet. Äventyret. Styrka. Personliga triumfer. Det här är berättelsen om det ultimata testet: våra Maverick-SSV-team som tävlar i och vinner 2020 års Dakarrally för tredje året i rad.

NYKOMLING I DAKAR

Casey Currie – avsnitt 1

Hur sammanfattar man den största tävlingen i sitt liv? Att komma fyra är inte lätt för en vinnare som Casey Currie, men 2020 ska bli annorlunda.

VÄGEN TILL SAUDIARABIEN

Casey Currie – avsnitt 2

För att tävla i Dakarrallyt med alla dess etapper måste du först kvalificera dig genom att tävla i andra flerdagarsrallyn – och Casey började dra till sig sina rivalers uppmärksamhet.

ATT VINNA ÄR ALLT

Casey Currie – avsnitt 3

Att tävla i Saudiarabien liknar inte något Casey har gjort tidigare. Dessa är de allra sista dagarna av frihet och förberedelser innan det är dags att sätta på hjälmen...

CAN-AM MAVERICK

FÖRSTAHANDSVALET

Den försvarande Dakarmästaren

Uthållighet. Äventyr. Styrka. Personliga triumfer. Det här är berättelsen om det ultimata testet: våra Maverick team som tävlar i 2020 års Dakarrally.

OM MAVERICK

Det finns en anledning till att den vinner

För att vara bäst måste du slå de bästa. Can-Am Maverick bevisar varje racinghelg att den är snabb och tillförlitlig – och får det att räknas. Här är förklaringen:

VAR REDO FÖR ALLT

Spännande långt bortom banan

Maverick riktar sig i första hand till dig som entusiast och äventyrare, vilket även gäller våra tillbehör. De passar fordonet perfekt och presterar därefter.

RALLYUTBILDNING

En storslagen off-road-utmaning

Rally: ingen GPS,
flerdagarslopp

ATV-fordon, bilar, SxS, motorcyklar, lastbilar

Det nya förstahandsvalet

Så vinns eller förloras Dakarrallyt

Det tuffaste jobbet? Kartläsning.

Begrepp: Bivack – lieringar – special

Begrepp: Fesh-Fesh – Parc-Fermé