CASEY CURRIE

Fjärde plats (USA). 2020 siktar han på att vinna. Dakarsträckan är dock längre än alla amerikanska off-road-tävlingar... tillsammans.

Ökenracingåkare och off-road-mästare sedan barnsben

Brådmogna Casey Currie tävlade med motorcykel när han var fem år, rattade racinglastbilar när han var sexton – och var tillräckligt framgångsrik för att öppna dörrarna till ett eget team.. vid 22 års ålder. Från öknarna runt Anaheim Hills i Kalifornien, till att komma fyra i Dakarrallyt och krönas till årets nykomling i Dakar 2019, så är Casey inte främmande för att få ut mesta möjliga av sina off-road-maskiner. En stjärna i Monster Energy Can-Am Racing-teamet och flerfaldig mästare i en rad grenar – håll utkik efter Caseys Maverick i täten, oavsett vilken kontinent han tävlar på.

NYKOMLING I DAKAR

Casey Currie – avsnitt 1

Hur sammanfattar man den största tävlingen i sitt liv? Att komma fyra är inte lätt för en vinnare som Casey Currie, men 2020 ska bli annorlunda.

MED RACINGEN I BLODET

EN FAMILJETRADITION

Från en familj som under ett halvt århundrade har gjort sig ett namn på att bygga delar till racingbilar – så började Casey Currie karriär och det var detta som förde honom till Dakar.

FÖRSTAHANDSVALET?

DELAR OCH TILLBEHÖR?