DRAGKRAFT & BROMSAR NÄR DE ÄR SOM BÄST

Våra nyskapande SSV-modeller är utrustade med speciella ABS-bromsar (ett antiblockeringssystem) och traction control, så att du får ett stabilt och lättmanövrerat fordon även i den tuffaste terrängen! Dessa avancerade egenskaper förbättrar körupplevelsen på alla sätt och ger dig den fantastiska prestanda du söker.

TA KURVORNA MED FULL KONTROLL OCH STYR IN DET ROLIGA

Front torque control innebär ett mer lättmanövrerat fordon när du kommer in och ut ur kurvorna trots att mindre styrkraft krävs. Varenda kurva blir roligare på en Maverick Trail eller Maverick Sport. 

GASA OCH BROMSA SOM DU VILL

Med ABS-bromsar och traction control ökar stabiliteten när du bromsar och dragkraften när du accelererar - även på de glattaste underlag.

JÄMNT OCH FINT UPPFÖR OCH NERFÖR

Bibehåll kontrollen i branta uppförs- och nerförsbackar. Tack vare den garanterade dragkraften från Hill Holder-teknologin, blir starten alltid jämn och fin även i uppförsbackar. Och på nervägen ser den med hjälp av hill descent control till att hålla hastigheten och säkra dragkraften. Jämnt och fint när livet går upp och ner.

MODELLER UTRUSTADE MED ABS


© 2019 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alla rättigheter förbehållna. ®, TM och BRP-logotypen är registrerade varumärken som tillhör BRP eller dotterbolag. BRP förbehåller sig rätten att när som helst upphöra med eller ändra specifikationer, priser, utföranden, funktioner, modeller eller utrustning utan någon skyldighet. Vissa modeller och tillbehör som inkluderas här kanske inte finns tillgängliga (eller inte är godkända) i ditt land. Specifikationerna för EG-typgodkända enheter kan komma att skilja sig något från dem som finns här. Text och bilder är inte avtalsenliga. Materialet i detta dokument kan innehålla tekniska eller skriftliga felaktigheter. Bilderna är tagna med tillstånd på mark utanför EU. Respektera miljön och kör endast där det är tillåtet.