NÄTVERK OCH TJÄNSTER

VÅRT NÄTVERK

Vi anser att våra BRP-återförsäljare är mycket viktiga. Vi har stor aktning för detta samarbete, då vi menar att nätverkets styrka visar märkets styrka. Därför utbildar vi våra återförsäljare så de kan svara på alla möjliga frågor om Can-Ams terrängfordon, inte minst vilka olika tillbehör du kan behöva. Våra återförsäljare vill se dig nöjd. De ser till att alltid ha Can-Amdelar tillgängliga så att du får ditt fordon så snabbt som möjligt. Dessutom hittar du garanterat en återförsäljare i närheten tack vare vårt breda nätverk.

VÅRA TJÄNSTER

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bäst möjliga upplevelsen i vår lekplats, som vi kallar den. Can-Ams nätverk erbjuder dig många olika tjänster. Våra finansieringslösningar gör att du kan njuta av Can-Amupplevelsen utan att kompromissa. Dessutom har vi utvecklat starka samarbeten med flera olika försäkringsbolag. Allt du behöver tänka på är att njuta.

© 2018 Bombardier Recreational Products Inc (BRP). Alla rättigheter förbehållna. ®, TM och BRP-logotypen är registrerade varumärken som tillhör BRP eller dotterbolag. BRP förbehåller sig rätten att när som helst upphöra med eller ändra specifikationer, priser, utföranden, funktioner, modeller eller utrustning utan någon skyldighet. Vissa modeller och tillbehör som inkluderas här kanske inte finns tillgängliga (eller inte är godkända) i ditt land. Specifikationerna för EG-typgodkända enheter kan komma att skilja sig något från dem som finns här. Text och bilder är inte avtalsenliga. Materialet i detta dokument kan innehålla tekniska eller skriftliga felaktigheter. Bilderna är tagna med tillstånd på mark utanför EU. Respektera miljön och kör endast där det är tillåtet.