EN INBJUDAN TILL VÅR FAMILJ...

Är du en de få som aldrig tycker att ”bra nog” är bra nog? Är du en av de som vägrar att kompromissa när det gäller din passion eller ditt arbete? Då är du redo att gå med i Can-Am-familjen– en fristad för tusentals yrkesarbetare och adrenalinstinna som kör med Can-Ams terrängfordon. Med oss får du garanterat köra ett fordon som lever upp till alla dina förväntningar, oavsett användningsområde. Hög prestanda och exakt manövrering. Högsta kvalitet, passform och finish. Omfattande nätverk av kvalitetsmedvetna återförsäljare och med mer än 20 års erfarenhet av terrängkörning. Vad mer kan du förvänta dig av marknadens bästa terrängfordon?

20 ÅR MED ACCELERATION

Vi är kända över hela världen för att tillverka förstklassiga terrängfordon. Med branschens största utbud så har vi något för alla inom segmenten arbete, fritid och sport. Under de senaste 20 åren har vi drivit terrängbranschen över hela världen, men vår expertis slutar inte där. Vi har bara börjat. Innovation är en del av vårt DNA, och därför strävar vi hela tiden efter att förbättra våra produkter. Vi vill inte bara spela spelet, vi vill ändra spelreglerna. 

FÖRAREN PÅ TRON

Det är inte så konstigt att våra terrängfordon hör till branschens toppresterare, med en design som fokuserar på förarna och en precisionsmässiga köregenskaper. Med våra Can-Am-tillbehör kan du anpassa fordonet efter dina önskemål, då de är utformade för hur du använder våra fordon. När du kliver in i fordonet och vrider styret eller ratten för första gången, då kommer du att inse att du inte kan leva utan våra terrängfordon.

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN

Så fort du börjar köra din Can-Am så kommer du att upptäcka vad det verkligen innebär att vara en del av en familjen. Och det tar inte slut när du slår av motorn. Tvärtom – det är bara början. Att tillhöra Can-Am-familjen betyder att du alltid kommer hitta en butik där du kan träffa återförsäljare som brinner för samma sak, och du kommer även upptäcka en fantastisk samhörighet med likasinnade – både i verkligheten och online.