CAN-AM VIKTIGA FUNKTIONER OCH SPECIFIKATIONER

DRIVS MED ROTAX

Alla Can-Ams terrängfordon är utrustade med Rotax-motorer med en, två (V-twin) eller tre cylindrar som levererar enastående kraft och vridmoment, så de är både pålitliga och effektiva. 

CAN-AM ATV- OCH SSV-EGENSKAPER

Läs mer om alla funktioner och tekniker som gör våra terrängfordon så effektiva:

CVT

(Kontinuerlig Variabel Transmission)

Alla Can-Ams terrängfordon använder CVT-teknik som gör det enklare att köra fordonet och ger mer vridmoment när det behövs.

FJÄDRAR

Can-Am har utvecklat olika typer av fjädrar för olika typer av användning, för att säkerställa att fordonet går att manövrera så bra som möjligt.

DPS

(Dynamic Power Steering)

Can-Ams trestegsservostyrning (Dynamic Power Steering) hjälper föraren och kan anpassa sig efter fordonets hastighet. Välj mellan tre olika lägen på din Can-Am för att matcha dina önskemål.

STÖTDÄMPARE

Stötdämparna är viktiga då de ser till att fordonet beter sig som det ska, särskilt vid extrema förhållanden. För att säkerställa att Can-Am ger en förstklassig sportupplevelse så har de slagit sig samman med FOX, den internationella stötdämparexperten, och kan därmed erbjuda de bästa produkterna inom sportsegmentet för ATV- och SSV-modeller.

SSV

TEKNOLOGI BTCS SYSTEM

ATV

TEKNOLOGI ABS SYSTEM

FOKUS PÅ OCH UTANFÖR TERRÄNGEN

De här funktionerna har designats med särskilt fokus på förarna och deras användning av terrängfordon.

LÄNGRE HJULBAS

Can-Am var den första tillverkaren att lansera en längre hjulbas – en funktion som ger komfort och säkerhet för både förare och passagerare.

ERGONOMISK DESIGN

Alla förare ska kunna sitta bekvämt, oavsett hur de använder fordonet. Can-Am är kända för sina bekväma terrängfordon, tack vare deras djupgående analyser av körergonomi för förare.

BANBRYTANDE DESIGN

Can-Am utmanar alltid branschen med sina nya designs. Fordonen är inte bara snygga, de är även designade för att passa sättet de ska användas på.

PARTNERS

Can-Am has partnered with industry experts to offer more value for Can-Am owners who want to have accessories that fit their specific needs.