HÄSTKRAFT OCH SMARTA FUNKTIONER

Ledande teknologi som förbättrar varje åktur.

VI NÖJER OSS INTE MED DET NÄST BÄSTA

Se hur vår teknologi kan göra din åktur bättre än någonsin tidigare, från den unika ABS-teknologin och vårt LinQ Quick Attach System till våra utmärkande 195-hp Rotax RR-motorer och vår nya Smart-Shox™-fjädring.

SMART-SHOX

NY SEMIAKTIV FJÄDRING

Maverick har fått den mest avancerade fjädringen som någonsin har monterats på en Can-Am. Den semiaktiva Smart-Shox-fjädringen reagerar överlägset snabbt oavsett terräng. Det gör oss till en ledare.

SMART-LOK

TEKNIK SOM GÖR SKILLNAD

Tillgänglig Smart-Lok™-teknik. Smart-Lok™ är den mest avancerade främre differentialen för terrängkörning du kan önska. Den är spärrbar under drift och har fyra elektroniskt styrda automatiska lägen som alltid ger maximalt grepp oavsett förhållanden.

ABS

FULL KONTROLL

Can-Am är stolt över att kunna tillhandahålla världens första ATV:er utrustade med ABS (låsnigsfria bromsar) särskilt utformade för offroad-förare. Och eftersom bromsning inte bara handlar om att sakta ner eller att stanna kommer du även att få bättre kontroll i kurvtagning, för mer responsiva åkturer.

BTCS

KLASSLEDANDE STYRNING

Våra unika bromsar, de enda inom branschen för greppkontrollsystem, gör styrningen enkel och stabil även under de mest utmanande terrängförhållandena!

SE VÅRT UTBUD

UTFORSKA CAN-AMS UTBUD AV TERRÄNGFORDON