DE NIEUWE CAN-AM SPYDER RT SEA-TO-SKY

VAN SEA TO SKY OP HIGHWAY 99

Waar je ook naartoe wilt, met de Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky kom je stijlvol aan. Dit geweldige voertuig, dat zijn naam en kleuren ontleent aan de spectaculaire Sea-to-Sky-snelweg in British Columbia, zal je net zo goed de adem benemen als prachtige uitzichten op de zee of de bergen.

COMORTABEL RIJDEN VAN ZEE NAAR DE BERGEN EN VERDER

DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN

STIJLVOLLE EN EXCLUSIEVE TITANIUM GEKLEURDE AFWERKING

Deze stijlvolle titanium gekleurde afwerking zorgen voor een strakke finish.

DE ENIGE, DE ECHTE

GEEN ENKELE ANDERE RIT WORDT BETER GEMARKEERD

Laat iedereen weten dat jouw rit speciaal is met de markering die het verschil maakt.

NOG EEN KLASSE OMHOOG

WIELEN MET EEN WOW-EFFECT

Zorg ervoor dat je rit de aandacht van IEDEREEN krijgt. Met de premium-look 6-spaaks titaniumkleurige en machinaal bewerkte wielen met satijnen afwerking gaat dat zeker lukken.

REISTASSEN ALS GEEN ANDER

VAL OP MET DEZE ECHT EXCLUSIEVE REISTASSEN

Verleg de grenzen met de luxe, semi-harde reistassen voor en achter met Sea-to-Sky-markering. Stijl en gemak worden nu wel heel makkelijk.

ACHTERPANEEL? TOT JE DIENST

BEHOUD JE STIJL IN ALLE RIJMODGELIJKHEDEN

Geef je rit een sportievere uitstraling door de topkoffer te verwisselen met het achterpaneel dat bij dit pakket wordt geleverd.

NIET ALLEEN COMFORTABEL, ULTRA COMFORTABEL

EEN ZADEL MET EEN ONGEKENDE NIEUWE STIJL

Ga lange afstanden aan op een uiterst comfortabel zadel van adaptief schuim, gestileerd met Sea-to-Sky-borduursels. Bovendien houdt de verwarmingsfunctie je warm op koude dagen.

SPYDER F3 SPETTERENDE KLEUREN

KLEUREN DIE IN HET OOG SPRINGEN

STEEL DE SHOW MET 3 SPECTACULAIRE KLEUREN

Voel de passie van het vulkanische Gravity Grey en Race Orange op de F3-S Special Series, of trek gletsjers en de blauwe lucht aan met de F3-Limited in Glacial Blue Metallic.

YOUR RYKER, YOUR WAY

ACCESSORIES TO MAKE YOUR RYKER BEYOND ROAD-READY

It’s time to make your mark. Protect your Can-Am Ryker with sturdy A-arm and radiator protectors, give it flair with sleek front-grille trims, then hit the road with everything you need stored in the spacious LinQ semi-rigid bag.

DETAILS

MET DIT VLEUGJE KLEUR ZIET JE VOERTUIG ER OP Z’N ALLERBEST UIT

Ze zeggen dat het om de details draait, en dat klopt zeker voor deze afwerkingen. De race orange-kleur is ontworpen om je machine er extra flitsend uit te laten zien.

HET ZAL DE AANDACHT TREKKEN

ORANGE IS THE NEW COOL

Dit frame in race orange laat de concurrentie stof happen. We hopen dat je de aandacht wilt trekken, want met deze gedurfde look kijkt iedereen jouw kant op.

PRACHTIG MOOIE MACHINE

DEZE WIELEN TREKKEN ALLE AANDACHT NAAR ZICH TOE

Maak indruk met de diepzwarte glanzende afwerking van de Spyder F3 Limited zwarte wielen met 5 spaken. Voor de onverschrokken coureur zijn er de Spyder F3-S Special Series-wielen. Ze zijn bewerkt en geverfd aan de bovenkant om ze een diep zilver tot diep zwart flikkereffect te geven wanneer er licht op schijnt. Hiermee vallen ze op de weg extra op.

JOUW RYKER, JOUW MANIER

ACCESSOIRES DIE JOUW RYKER MEER DAN RIJKLAAR MAKEN

We hebben alle accessoires en coole attributen die je nodig hebt. Maak van je Can-Am Ryker een voertuig dat je persoonlijkheid en stijl echt weerspiegelt.