2021

Ryker

Vanaf 10.099 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Bekijk huidige promoties

De speeltuin is open. Dag en nacht heb je alles wat je nodig hebt om de weg op te gaan en je nooit in te houden. De enige vraag is: waar ga je spelen?

*Can-Am Ryker afgebeeld

 

HOU DE SPANNING ERIN

DE CAN-AM RYKER: DROOM ER NIET ALLEN VAN, RIJD ERMEE

READY, SET, GO! GA DE HORIZON ACHTERNA

Met de Can-Am Ryker zijn de mogelijkheden eindeloos. En we hebben het niet alleen over alle wegen die op je wachten om te verkennen; je kunt je voertuig ook op eindeloze manieren aanpassen om elk avontuur op jouw manier aan te pakken. Dus trek je jas aan en ga erop uit!

PLEZIER GEGARANDEERD

Op een Can-Am Ryker is elke rit een spannend avontuur. Met een lagere zithouding voel je je één met de weg en kun je elke haarscherpe bocht de baas. Maak je klaar om je grenzen te verleggen.

MAKKELIJK RIJDEN

Iedereen verdient een unieke rijervaring. Daarom heeft de Can-Am Ryker een intuïtieve automatische transmissie met draaihendel, waarmee je niet hoeft te schakelen. Bovendien garandeert het voertuigstabiliteitssysteem (VSS) dat je nooit van de weg afwijkt.

UW UNIEKE CAN-AM

Ga in stijl op weg. Je eigen stijl. Verstellen zonder gereedschap betekent dat je in slechts enkele seconden de rijpositie kunt aanpassen. Thuis kun je de kleuren van je voertuig gewoon aanpassen door de panelen te vervangen en accessoires toe te voegen of te verwijderen volgens de gewenste look.

PAKKETTEN EN SPECIFICATIES ONTDEKKEN

PRESENTATIE VAN DE 2021 RYKER-ACCESSOIRES

NOG MEER MANIEREN OM AAN TE PASSEN

Kijk, geniet en leer terwijl onze productexpert de nieuwe 2021 Can-Am Ryker-accessoires presenteert en je laat zien hoe je extra stijl en bescherming aan je voertuig kunt toevoegen.

UITSTRALING, GEPERFECTIONEERD

AANTREKKELIJKE EXCLUSIVE PANELEN, DIE JE RIT NOG BETER MAKEN

KLEUREN VOOR ELKE SMAAK

Geef uw rit die extra uitstraling met onze exclusieve paneelkits, verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren en aantrekkelijke ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde, elegante of sportieve look, bekijk onze selectie om jouw perfecte stijl te vinden.

RIJBEWIJSVEREISTEN

EEN AUTORIJBEWIJS VOLSTAAT

Can-Am On-Road voertuigen zijn gemakkelijk te besturen. Controleer de rijbewijsvereisten in je land, in de meeste landen heb je geen motorrijbewijs nodig om te genieten van het rijden in de open lucht.

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

PROMOTIES