2021

Spyder F3

Vanaf 19.199 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Huidige promoties bekijken

Uitgesproken, gespierd design. Daar draait het om. De Can-Am Spyder F3 verlegt de grenzen van de prestaties, terwijl de ontspannen zadelpositie je doet verlangen naar meer.

*Can-Am Spyder F3 afgebeeld

GEEF VOLGAS

MAAK KENNIS MET DE CAN-AM SPYDER F3, JOUW SPRINGPLANK NAAR RIJPLEZIER IN ONGEËVENAARDE STIJL

3 WIELEN, ONGEËVENAARDE VRIJHEID

Je kent de rush van vrijheid pas als je de openbare weg oprijdt op een Can-Am Spyder F3. De adrenaline-opwekkende kracht, het verhoogde comfort en het gedurfde ontwerp met een selectie van opvallende nieuwe kleuren zullen je stimuleren om te zien wat er rond elke bocht en daarbuiten gebeurt.

ONTSPANNEN ERGONOMIE

Tijdens korte of lange ritten maakt comfort het verschil. Rijden in een ontspannen zitpositie die helemaal op jou is afgestemd met het UFit-systeem garandeert een comfortabele en aangename rit.

GEDURFDE, SPORTIEVE STIJL

Laat je opmerken met dit opvallende voertuig. Met zijn stoere uiterlijk gaat je aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij.

ULTIEME PRESTATIES

Energieke prestaties tijdens elke rit. Van de superieure verhouding vermogen/gewicht en optimale overbrengingsverhouding gaat je hart sneller slaan wanneer je voluit gaat.

GEBRUIKSGEMAK EN COMFORT

Regen of zonneschijn, warm of koel, je bent er altijd klaar voor. Met extra bergruimte om je spullen mee te nemen en meer comfort dan ooit hoef je je nooit zorgen te maken over de toestand van de weg tijdens lange ritten.

PAKKETTEN EN SPECIFICATIES ONTDEKKEN

PRESENTATIE VAN HET 2021 SPYDER F3 PRODUCTNIEUWS

ALLES OVER DE NIEUWE KLEUREN, ACCENTEN, WIELEN EN ACCESSOIRES

Geniet van de presentatie vanuit het comfort van je huis terwijl onze productexperts de nieuwe kleuren, accenten, wielen en accessoires van de Spyder F3 2021 presenteren.

BAGAGE EN BERGRUIMTE

Meer meenemen op langere ritten! Ons uitgebreid assortiment handige opbergmogelijkheden staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in nagenoeg elk formaat.

WINDBESCHERMING

Windschermen van topkwaliteit combineren de ultieme stevigheid, veelzijdigheid en zichtbaarheid van polycarbonaat.

RIJBEWIJSVEREISTEN

EEN AUTORIJBEWIJS VOLSTAAT

Can-Am On-Road voertuigen zijn gemakkelijk te besturen. Controleer de rijbewijsvereisten in je land, in de meeste landen heb je geen motorrijbewijs nodig om te genieten van het rijden in de open lucht.

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

PROMOTIES