2021

CAN-AM SPYDER RT

Vanaf 30.299 €

De vanafprijs is inclusief BTW, maar exclusief BPM, leveringskosten en rijklaarkosten.

Huidige promoties bekijken

Met de gloednieuwe Spyder RT, volledig herontworpen met een nieuwe moderne look, meer comfort en extra bergruimte, kun je niet alleen de open weg ontdekken maar doe je dat met het summum van luxe.

*Can-Am Spyder RT Limited afgebeeld

EEN COMPLEET NIEUWE RIJERVARING

DRIE WIELEN, HET TOPPUNT VAN STIJL - DE CAN-AM SPYDER RT BRENGT JE NAAR ELKE BESTEMMING

ONGEËVENAARDE LUXE

Dacht je dat het niet beter kon om het asfalt op te gaan? Denk nog eens na. Ontwerp, comfort, opslag en een breed scala aan personalisatie komen samen in de opnieuw ontworpen Can-Am Spyder RT, een voertuig dat even grote afstanden kan overbruggen als de verbluffende Sea-to-Sky snelweg in Brits-Colombia. Spring erop en ervaar het beste van de open weg.

NIEUW MODERN ONTWERP

Innovatie zit tot in de kleinste details van de gloednieuwe Can-Am Spyder RT, van de unieke rijke texturen en afwerking tot de premium led-koplampen en moderne console met lcd-kleurenscherm.

COMFORT VAN TOPKLASSE

Met nieuwe extra lange treeplanken voor touring, lager zwaartepunt, extra zitruimte, zachte verwarmde zadels voor bestuurder en passagier, aangepaste kalibratie van de ophanging voor meer dynamisch rijden en superieure bescherming tegen de wind kun je langer rijden tussen rustpauzes. Of misschien hoef je helemaal niet te stoppen.

NOG MEER GEBRUIKSGEMAK

De bergruimte is meer dan indrukwekkend, veelzijdig en handig. Met maar liefst 177 liter opbergruimte of aanpasbare LinQ opbergmogelijkheden en accessoires, inclusief 60 liter bagageruimte achteraan die compatibel is met LinQ (ruimte voor 2 helmen naast elkaar).

PAKKETTEN EN SPECIFICATIES ONTDEKKEN

2021 SPYDER RT SEA-TO-SKY WALKAROUND

ONTDEK DE NIEUWE FUNCTIES, KLEUREN EN ACCESSOIRES

Laat onze productexperts je de 2021 Spyder RT Sea-to-Sky voorstellen. Je zult meer te weten komen over de inspiratie achter de kleurstelling van de voertuigen, het verbeterde comfort, het uitstekende gemak en de ongeëvenaarde stijl.

STEL JOUW UNIEKE SPYDER RT SAMEN

Voeg de juiste accessoires toe en leg de lat nog hoger, voor nog meer spanning en avontuur.

Het gloednieuwe LinQ-systeem

Wisselen, vervangen, vormgeven, aanpassen of pimpen. Met het gloednieuwe LinQ-systeem wordt je Can-Am Spyder RT echt uniek.

RIJBEWIJSVEREISTEN

EEN AUTORIJBEWIJS VOLSTAAT

Can-Am On-Road voertuigen zijn gemakkelijk te besturen. Controleer de rijbewijsvereisten in je land, in de meeste landen heb je geen motorrijbewijs nodig om te genieten van het rijden in de open lucht.

WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN

PROMOTIES