DE WEG LONKT

EEN NIEUWE RIJERVARING OP DE WEG

Met drie wielen die je vooruit brengen, krijg je meer van de open weg te zien en kun je elke bocht vol vertrouwen nemen, terwijl stenen, keien of vuil op de weg je niet kunnen raken.

MAKKELIJK RIJDEN

Grijp het leven met beide handen aan en beleef eindeloze vrijheid met een Can-Am On-Road voertuig waarmee rijden zowel eenvoudig als spannend wordt. Met een snelle leercurve hoef je alleen maar te denken aan hoe je de volgende bocht wilt nemen.

GA VERDER

Compleet ontworpen met prestaties die vertrouwen en gemoedsrust uitstralen, zodat je elke centimeter van elke weg kunt afleggen en je grenzen steeds verder kunt verleggen.

CRUISECONTROL ACHTER HET STUUR

Met twee wielen vooraan en één achteraan is er geen weg die je niet de baas kunt. Elk Can-Am On-Road voertuig is ontworpen om ultieme stabiliteit te bieden, zelfs in haarscherpe bochten.

CAN-AM RYKER

Word de baas op de weg, met een spannende, ongeëvenaarde rijervaring waar je bloed sneller van gaat stromen.

CAN-AM SPYDER F3

Onwerkelijke prestaties, comfort dat je langer in het zadel houdt, een gespierd design en een wereld die voor je open ligt. Met een grommende Spyder F3 onder je lacht de vrijheid van het openluchtleven je toe.

CAN-AM SPYDER RT

Achter elke bocht en elke horizon wacht een nieuwe weelde op ontdekking. Dit ultieme touringvoertuig met comfort van topklasse en opbergruimte voor twee brengt je er niet alleen naartoe, maar laat je verlangen naar meer.

Proef van het leven op 3 wielen

Ervaar zelf waarom steeds meer bestuurders kiezen voor Can-Am On-Road.