SALONCONDITIES VANUIT UW SALON

Het Autosalon Brussel werd dit jaar geannuleerd, maar als u niet naar ons toe kunt komen, komen wij wel naar u toe. We laten ons niet tegenhouden om de wereld van Can-Am naar u toe te brengen, zodat u kunt genieten van onze beste aanbiedingen.


Vraag gerust om advies bij uw dichtstbijzijnde dealer in elke fase van uw bezoek. Vul het online formulier in. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

WAAROM CAN-AM ON-ROAD?

RIJDEN MET EEN AUTORIJBEWIJS

Er is geen weg die u niet de baas kunt. U hebt alleen een autorijbewijs nodig om op een veilige manier te genieten van dat unieke gevoel van rijden in de open lucht. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Probeer het zelf bij een dealer in uw buurt.

EEN RIT VOOR ELKE BESTUURDER

Rijdt u liever alleen of met z’n tweeën, korte ritjes of road trips, reist u liever licht of houdt u van comfort, wij hebben het perfecte voertuig voor u. Met ons assortiment accessoires kunt u uw voertuig naar wens aanpassen. Ontdek enkele hoogtepunten in onze digitale brochure.

HOE MEER ZIELEN, HOE MEER VREUGD

Er gaat niets op tegen snel vrienden maken, nieuwe horizonten verkennen en speciale momenten delen met gelijkgezinde personen. De Can-Am community van liefhebbers van rijden op 3 wielen maakt het leven onderweg nog unieker en spannender

ONZE RITTEN

CAN-AM RYKER

Voor toegankelijk plezier

Makkelijk rijden en makkelijk aanpassen, klaar voor elke weg met een draai aan de gashendel. Maak u klaar voor een spannende, ongeëvenaarde rijervaring.

CAN-AM SPYDER F3

Voor sportieve ritten

Sportief design en spannende prestaties voor echte vrijheid in open lucht. Nog comfortabeler rijden met een onklopbare stijl.

CAN-AM SPYDER RT

Voor comfortabele avonturen

De ultieme keus voor touring, met comfort van topklasse en bergruimte voor twee. De afstand is geen probleem, maar een doel.

RYKER RALLY EDITION 360°
SPYDER RT LIMITED 360°

VOOR U GEMAAKT

Creëer het voertuig dat perfect bij u past met makkelijk te plaatsen en te verwijderen Ryker en LinQ accessoires.

ZO ZIET U ER EVEN GOED UIT ALS UW VOERTUIG

Ontdek de sport- en vrijetijdskleding van Can-Am On-Road

ONTDEK ONZE HUIDIGE AANBIEDINGEN

AANBIEDING AUTOSALON BRUSSEL

Ontdek onze speciale saloncondities op Ryker en Spyder

RAADPLEEG UW DEALER

Uw dichtstbijzijnde dealer zal contact met u opnemen

We zijn er om u te helpen

Voer uw locatie in en wij zoeken de juiste contactpersoon in uw buurt.

ELKE WEG IS DE UWE

Ontdek onze modellen van Can-Am Off-Road