AANBIEDING OP ALLE MODELLEN VAN 2022

 

€ 1000 KORTING OP CAN-AM ACCESSOIRES EN 4 JAAR DEKKING

€ 1000 korting incl. btw op Can-Am accessoires en kleding, plus 2 jaar garantie en pechverhelping, voor in totaal 4 jaar dekking, bij aankoop van een Can-Am Ryker of Spyder 2022. Dit aanbod is geldig tot 31 januari 2023.


 

 

Door dit formulier te verzenden, worden uw gegevens gedeeld met uw lokale BRP-dealer, die contact met u zal opnemen. Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonsgegevens kan worden gevonden in het Privacybeleid. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of wijzigen door te communiceren met privacyofficer@brp.com.

Aanbieding geldig van 01/11/2022 tot en met 31/01/2023 op alle nieuwe of ongebruikte Can-Am Spyder en Ryker modellen 2022 bij deelnemende dealers, uitsluitend voor recreatief gebruik en zolang de voorraad strekt. De korting op accessoires en kleding wordt toegepast als korting van € 1000 incl. BTW op de aankoopprijs incl. btw, en geldt alleen bij aankoop van Can-Am accessoires en kleding ter waarde van minimum € 1900 inclusief btw. De 2 jaar (24 maanden) extra garantie en pechverhelping komen bovenop de standaard 2 jaar dekking, voor in totaal 4 jaar (48 maanden) dekking. De pechverhelping wordt verzorgd door Allianz in opdracht van BRP. De dekking voor garantie en pechverhelping gaat in vanaf de datum van inschrijving van het voertuig. Niet inruilbaar of verwisselbaar in contanten en uitsluitend geldig voor klanten die woonachtig zijn in België/Nederland. Aanbieding kan op elk moment zonder kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd.