TAKAISIN KOHTAAN SAFETY RECALLS

Can-Am® Ryker - Mahdollinen etupyörän irtoaminen

Aihe: Can-Am® Ryker - Mahdollinen etupyörän irtoaminen

 

Arvoisa Can-Am On-Road -omistaja

 

BRP on päättänyt, että vika, joka liittyy moottoriajoneuvon turvallisuuteen, on olemassa tietyissä 2020 Ryker -malleissa ja suorittaa turvallisuuteen liittyvän takaisinkutsun.

Tiedostomme osoittavat, että omistat asiaan mahdollisesti liittyvän ajoneuvon.

 

Mikä on mahdollinen ongelma?

Etupyörän kokoonpanoa ei välttämättä ole suoritettu oikein (vääntömomentti ja punaisen varmistusrenkaan asennus). Eräissä tilanteissa tämä voi johtaa pyörän irtoamiseen ja lisätä onnettomuuden vaaraa.

Mitä malleja ongelma koskee?

Vuoden 2020 Can-Am Ryker -mallien tiettyjä sarjanumeroita.

Mitä BRP tekee?

BRP korjaa ajoneuvosi veloituksetta. Korjaustoimenpide käsittää etupyöränmutterien kiristyksen tarkastamisen ja punaisten varmistusrenkaiden asennuksen. Korjauksen jälkeen jälleenmyyjä antaa sinulle pakollisen todistuslomakkeen  kopion. Huoltotoimenpiteen pitäisi kestää alle tunnin.

 

Mitä sinun tulee tehdä?

Ota yhteyttä valtuutettuun BRP Can-Am On-Road -jälleenmyyjään ja sovi ajankohdasta ajoneuvon korjaamiseksi takaisinkutsun mukaisesti.

 

Miten toteat, voitko jatkaa ajoneuvon ajamista? 

Jos mutteriin on asennettu oikein punainen lukituspidike, se ei pääse kiertymään auki ja ajoneuvo voidaan siten ajaa jälleenmyyjälle huollettavaksi.

Oikein asennettu punainen varmistusrengas istuu syvällä mutteria ympäröivässä urassa. Jos huomaat alla olevan kuvan kaltaisen asennuksen, jossa punaista varmistusrengasta EI ole asennettu oikein, ota yhteys jälleenmyyjään ajoneuvosi kuljetuksen järjestämiseksi.

                                       
                                                   PUNAINEN LUKITUSPIDIKE EI OLE URASSA                    

Jos punaista varmistusrengasta EI ole asennettu oikein, älä aja ajoneuvoa, koska pyörä voi irrota ajettaessa.

Vaikka ajoneuvossasi saattaa olla jälkimarkkinoilla tehtyjä muutoksia, saat silti tämän huollon ilmaiseksi. Huollon aikana tehdyt havainnot muutoksista eivät mitätöi olemassa olevaa takuu- tai huoltosopimusta.

Entä jos tämä ilmoitus on mielestäsi erehdys?

Ilmoitus on postitettu uusimpien käytettävissämme olleiden tietojen perusteella. Jos tässä ilmoituksessa on jokin väärä tieto, ota yhteyttä BRP:hen mahdollisimman pian. 

 

Turvallisuutesi ja jatkuva tyytyväisyys tuotteisiimme ovat meille ensisijaisia tavoitteita. Pahoittelemme sinulle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja olemme sitoutuneet helpottamaan prosessia niin paljon kuin pystymme.

Kiitokset jo etukäteen ymmärryksestä ja yhteistyöstä.

  

Ystävällisin terveisin

BRP Asiakaspalveluosasto

Mikäli sinulla on kysymyksiä, tarvitset apua tai haluat löytää lähimmän valtuutetun BRP  jälleenmyyjään:

  • Käy sivuillamme: www.brp.com
  • Tai soita: +35 89 74 79 04 12