Emne: Can-Am® Ryker – fronthjul kan løsne

 

Kjære Can-Am On-Road-eier,

 

BRP har oppdaget at det finnes en defekt knyttet til kjøretøysikkerhet på 2020 Ryker, og gjennomfører derfor en sikkerhetstilbakekalling.

Våre registre viser at du har et kjøretøy som kan være berørt av dette.

 

Hva er det potensielle problemet?

Det kan hende at monteringen av fronthjulene ikke er ordentlig utført (strammemoment og installasjon av rød låseklemme). I noen situasjoner kan det føre til at kjøretøyet mister et hjul, noe som øker faren for krasj.

Hvilke modeller er berørt?

Noen spesifikke serienummer for modellår 2020 Can-Am Ryker.

Hva vil BRP gjøre?

BRP vil reparere kjøretøyet gratis. Den korrigerende handlingen består av en inspeksjon av strammemomentet til fronthjulmuttrene og installasjon av de røde låseklemmene. Etter reparasjonen gir forhandleren deg en kopi av det obligatoriske sertifiseringsskjemaet. Dette bør ta mindre enn en time.

 

Hva du bør gjøre:

Ta kontakt med en autorisert BRP Can-Am On-Road-forhandler og bestill time for å utføre denne sikkerhetsinnkallingsprosedyren på kjøretøyet ditt.

 

Hvordan vet du om du kan fortsette å kjøre?

En godt installert rød låseklemme forhindrer en mutter fra å løsne og derfor kan kjøretøyet kjøres til forhandleren for å få service.

En godt installert rød låseklemme sitt godt fast i sporet helt rundt mutteren. Hvis du ser en installasjon som bildet nedenfor - rød låseklemme IKKE installert ordentlig, må du ta kontakt med forhandleren for organiserere at kjøretøyet transporteres dit.

                                        
                                                        RØD LÅSEKLEMME UTE AV SPORET                    
Hvis den røde låseklemme IKKE er godt installert, kan du ikke kjøre, for du kan miste et hjul mens du kjører.

Selv om kjøretøyet ditt har ettermarkedsendringer, kan du fremdeles få denne tjenesten gratis. Hvis det finnes slike endringer mens tjenesten utføres, opphever ikke eventuelle eksisterende garantier eller tjenestekontrakter.

Hva du bør gjøre hvis du føler at denne kunngjøringen er en feil:

Denne kunngjøringen ble sendt til deg i henhold til den mest aktuelle informasjonen vi har tilgjengelig. Hvis noen informasjoner i denne merknaden er feil, må BRP kontaktes så snart som mulig.

 

Din sikkerhet og tilfredsstillelse med produktene våre er vår prioritet. Vi beklager eventuelle problemer dette kan forårsake, og ønsker å tilrettelegge prosessen i den grad vi kan.

Takk for at du tar hånd om dette så raskt som mulig.

  

Med vennlig hilsen,

BRP Kundeservice

Hvis du har spørsmål, trenger hjelp, eller for å finne din nærmeste autoriserte BRP-forhandler av kjøretøyer:

 

  • • Gå til: www.brp.com

 

  • +47 (0) 71 390 741