Can-Am® Spyder RT – Nødbremsesituasjon: Plutselig tap av Bremser

 

Kjære Can-Am On-Road®-eier,

BRP gjennomfører en sikkerhetstilbakekalling for 2020 Can-Am Spyder RT.

 

Våre registre viser at du har et kjøretøy som kan være berørt av dette.

 

Hva er det potensielle problemet?

I nødbremsesituasjoner kan støtten som holder bremsemekanismen, bli ødelagt og forårsake totalt tap av bremsekapasitet. Dette kan øke risikoen for krasj. 

 

Hvilke modeller er berørt?

Spesifikke serienummer for modellår 2020 Can-Am Spyder RT.

 

Hva vil BRP gjøre?

BRP vil reparere kjøretøyet gratis. Denne servicen vil ta ca. 1 time. 

 

Hva du bør gjøre:

  • Ta kontakt med en autorisert BRP Can-Am On-Road-forhandler og bestill time for å utføre denne sikkerhetsinnkallingsprosedyren på kjøretøyet ditt.
  • Hvis du fortsetter å kjøre, må du være oppmerksom på at du kan miste all bremsekapasitet i en nødbremsesituasjon. Vi oppfordrer deg til å oppdatere kjøretøyet så raskt som mulig.

 

Selv om kjøretøyet ditt har ettermarkedsendringer, kan du fremdeles få denne tjenesten gratis. Hvis det finnes slike endringer mens tjenesten utføres, opphever ikke eventuelle eksisterende garantier eller tjenestekontrakter.

 

Hva du bør gjøre hvis du føler at denne kunngjøringen er en feil:

Denne kunngjøringen ble sendt til deg i henhold til den mest aktuelle informasjonen vi har tilgjengelig. Hvis noen informasjoner i denne merknaden er feil, må BRP kontaktes så snart som mulig.

Din sikkerhet og tilfredsstillelse med produktene våre er vår prioritet. Vi beklager eventuelle problemer dette kan forårsake, og ønsker å tilrettelegge prosessen i den grad vi kan.

Takk for at du tar hånd om dette så raskt som mulig.

 

Med vennlig hilsen,
BRP Kundeservice

 

 

---------------------COVID-19---------------------

 

På grunn av COVID-19 fortsetter lokale myndigheter å ta i bruk retningslinjen om å "holde seg hjemme" i forskjellige deler av verden. Vi ber deg derfor om å ta kontakt med den lokale forhandleren før du drar dit, ettersom de kan ha endret åpningstid eller servicetilbud eller være midlertidig stengt.

 

Vær også oppmerksom på at denne situasjonen kan påvirke tilgjengeligheten for noen deler eller redusere hastigheten på prosessen.

 

Ikke desto mindre har vi som mål å fortsette å gi informasjon om tilbakekalling av kjøretøy av sikkerhetsmessige årsaker, og vi gjør vårt beste for å redusere den potensielle innvirkningen denne situasjonen kan få for deg.

 

Hvis du har spørsmål, trenger hjelp, eller for å finne din nærmeste autoriserte BRP-forhandler av kjøretøyer:

  • Gå til: www.brp.com
  • +47 (0) 71 390 741