2021

Ryker

Pris från 109 900 kr

Visa aktuella kampanjer

Vägen väntar på dig. Dag som natt har du allt du behöver för att köra vart du vill. Den enda frågan är då: vart vill du köra?

*Can-Am Ryker paketet visas

SPÄNNING SOM VARAR

CAN-AM RYKER: FÖRVERKLIGA DIN DRÖM OM ATT KÖRA DEN

KLARA, FÄRDIGA, UTFORSKA

Can-Am Ryker ger dig oändliga äventyrsmöjligheter. Och då menar vi inte bara alla vägar som väntar på att utforskas av dig, utan de oändliga anpassningsmöjligheterna för att genomföra alla äventyr på ditt unika sätt. Så välj utrustning och låt äventyret börja!

LÅT DET ROLIGA BÖRJA!

Can-Am Ryker gör varje åktur till en spännande resa. Med en lägre sittposition kommer du att känna dig ett med vägen, så att du kan tackla snäva svängar, äga varje kurva och utmana varje gräns.

ENKEL KÖRNING

Alla förtjänar en körupplevelse utan dess like. Det är därför Can-Am Ryker är designad med en intuitiv skruvväxling och inte har någon växelspak. Dessutom garanterar fordonsstabilitetssystemet att du alltid hålls på plats så att du kan äga varje kurva.

GÖR DET UNIKT

Ge dig ut på gatorna med stil. Din stil. Anpassa din körposition på bara några sekunder utan behov av några justeringsverktyg. När du har det hemma är det enkelt att byta färg på ditt fordon genom att byta ut panelerna och lägga till eller ta bort tillbehör som passar din look.

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

2021 RYKER TILLBEHÖR RUNDTUR

UPPTÄCK NYHETERNA, FÄRGERNA OCH TILLBEHÖREN

Låt våra produktexperter guida dig runt 2021 Spyder RT Sea-to-Sky. Du kommer att bli informerad om inspirationen bakom fordonets utrustning, förbättrade komfort, den höga bekvämlighetsnivån, och oöverträffade design.

STILREN OCH PERFEKT

EXKLUSIVA PANELER I SNYGG DESIGN SOM FÖRBÄTTRAR DIN KÖRUPPLEVELSE

FÄRGER FÖR VARJE SMAK

Ge ditt fordon det där lilla extra med våra exklusiva panelkit som finns i ett brett utbud av glada färger och attraktiva designer. Kolla in vårt utbud för att hitta din perfekta look, oavsett om du letar efter en djärv, elegant eller sportig stil.

LICENSKRAV

FÅR KÖRAS MED VANLIGT KÖRKORT

Can-Am vägfordon har utvecklats för att vara enkla att lära sig och att köra. Kontrollera körkortskraven för ditt land: I de flesta fall slipper du ta motorcykelkörkort för att njuta av öppen landsvägskörning.

VI FINNS FÖR ATT HJÄLPA DIG

KAMPANJER