2021

Spyder F3

Pris från 205 900 kr

Visa aktuella kampanjer

Djärv och kraftig design. Det är vad det handlar om. Can-Am Spyder F3 pressar prestandagränserna och det bekväma sätet inspirerar till längre äventyr.

*Can-Am Spyder F3 paketet visas

FRIHET MED FULLGASPRESTANDA

UPPTÄCK CAN-AM SPYDER F3 – EN UNIK STIL SOM IMPONERAR LÄNGS VÄGEN

FRIHET PÅ 3 HJUL

Du vet inte vad frihet är förrän du kör längs den öppna landsvägen på en Can-Am Spyder F3. Dess adrenalinrika effekt, förhöjda komfort och djärva design med ett urval av nya färger pushar dig att upptäcka vad som finns runt varje kurva och längre bort.

AVSLAPPNAD FÖRARERGONOMI

Komforten är av största vikt vid korta eller långa turer. Om du åker i en avslappnad position som är särskilt anpassad för dig garanterar UFit-systemet att du får en bekvämare och behagligare körning.

DJÄRV OCH STARK DESIGN

Spyder drar blickarna till sig. Du kommer inte att köra omkring oförmärkt.

MAXIMAL PRESTANDA

Livlig prestanda vid varje åktur. Känn den öppna landsvägens spänning, ett överlägset förhållande mellan effekt och vikt och ett kraftoptimerat växelförhållande.

BEKVÄMLIGHET OCH KOMFORT

Alltid redo, oavsett om det är varmt eller kallt, solsken eller regn. Med extra förvaringsutrymme för att packa din utrustning och mer komfort än någonsin tidigare, behöver du aldrig oroa dig över vägförhållandena när du åker på långa äventyrsresor.

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

2021 SPYDER F3: RUNDTUR

UPPTÄCK NYHETERNA, FÄRGERNA OCH TILLBEHÖREN

Låt våra produktexperter guida dig runt 2021 Spyder F3.

LAST OCH FÖRVARING

Res längre med mer! Vårt omfattande sortiment av praktiska, högkvalitativa förvaringslösningar finns i nästan alla storlekar.

VINDSKYDD

Högpresterande vindrutor kombinerar det ultimata inom polykarbonatstyrka, mångsidighet och synlighet.

LICENSKRAV

FÅR KÖRAS MED VANLIGT KÖRKORT

Can-Am vägfordon har utvecklats för att vara enkla att lära sig och att köra. Kontrollera körkortskraven för ditt land: I de flesta fall slipper du ta motorcykelkörkort för att njuta av öppen landsvägskörning.

VI FINNS FÖR ATT HJÄLPA DIG

KAMPANJER