2021

CAN-AM SPYDER RT

Pris från 325 900 kr

Visa aktuella kampanjer

Omvandlade Spyder RT har fått en helt ny och modern look, ökad komfort och extra förvaring. Den är nyckeln som låser upp äventyren längs vägen på ett lyxigt sätt.

*Can-Am Spyder RT Limited paketet visas

 

 

 

SPYDER RT:
OMTOLKAD

TRE HJUL, STILENS HÖJDPUNKT OCH DEN STORA ÖPPNA LANDSVÄGEN – CAN-AM SPYDER RT TAR DIG DIT DU VILL ÅKA

LYX UTAN MOTSVARIGHET

Finns det något bättre än en tur längs vägen? Tänk igen. Design, komfort, förvaring och en rad olika anpassningar förenas i Can-Am Spyder RT, ett fordon som klarar avstånd hur bra helst. Hoppa på och upplev det bästa landsvägen kan bjuda på.

NY MODERN DESIGN

Varenda detalj på helt nya Can-Am Spyder RT genomsyras av finess, i allt från den unika strukturen och ytbehandlingen till de förstklassiga LED-strålkastarna och den moderna instrumenteringen med fullfärgs LCD-display.

FÖRSTKLASSIG KOMFORT

Nya extra långa passagerarfotstöd, sänkt tyngdpunkt, extra sittutrymme, mjuka och uppvärmda säten för både förare och passagerare, reviderad fjädringskalibrering för att förbättra kördynamiken och överlägset vindskydd gör att du och din passagerare kan ta er längre mellan varje stopp under äventyret. Eller stanna helt enkelt inte alls.

BEKVÄMLIGHET PÅ EN HELT NY NIVÅ

Förvaringen är mer än imponerande, den är mångsidig och bekväm. Växla upp med förvaring på hela 177 liter eller växla ner med anpassningsbar LinQ-förvaring och tillbehör, inklusive en LinQ-kompatibel (60 l) toppbox bak (passar 2 hjälmar sida vid sida).

UTFORSKA PAKET OCH SPECIFIKATIONER

2021 SPYDER RT SEA-TO-SKY WALKAROUND

UPPTÄCK NYHETERNA, FÄRGERNA OCH TILLBEHÖREN

Låt våra produktexperter guida dig runt 2021 Spyder RT Sea-to-Sky. Du kommer att bli informerad om inspirationen bakom fordonets utrustning, förbättrade komfort, den höga bekvämlighetsnivån, och oöverträffade design.

ANPASSA DIN SPYDER RT

Lägg till rätt tillbehör och höj ribban för spänning och äventyr.

Det helt nya LinQ-systemet

Byt det, ändra det, styla om det, återuppfinn det eller pimpa det. Nya LinQ för Can-Am Spyder RT gör ditt fordon unikt.

LICENSKRAV

FÅR KÖRAS MED VANLIGT KÖRKORT

Can-Am vägfordon har utvecklats för att vara enkla att lära sig och att köra. Kontrollera körkortskraven för ditt land: I de flesta fall slipper du ta motorcykelkörkort för att njuta av öppen landsvägskörning.

VI FINNS FÖR ATT HJÄLPA DIG

KAMPANJER