Takaisin

Outlander - Renegade

 

Mahdollinen hallinnan menetys – keulan alempi pallonivel voi irrota

Hyvä Can-Am®-ajoneuvon omistaja

BRP on päättänyt, että tietyissä vuosimallin 2021 ATV-ajoneuvoissa esiintyy moottoriajoneuvoturvallisuuteen liittyvä vika, ja tekee siksi korjauskutsun.

Tietojemme mukaan sinä omistat ajoneuvon, jota vika mahdollisesti koskee.

Mikä on mahdollinen ongelma?

Keulan alempaa palloniveltä ei ole ehkä asennettu olka-akseliin oikein.

Eräissä tilanteissa olka-akseli voisi irrota alatukivarresta, mistä seuraisi ajoneuvon hallinnan menetys sekä loukkaantumiseen tai kuolemaan johtavan kolarin riskin lisääntyminen.

 

Mitä malleja ongelma koskee?

Tiettyjä vuosimallin 2021 Outlander™- ja Renegade™-ajoneuvojen sarjanumeroja.

Mitä BRP tekee?

BRP korjaa ajoneuvon veloituksetta. Korjaus käsittää keulan alemman pallonivelen tarkastuksen.  Tämän huollon pitäisi kestää alle tunnin. 

Mitä sinun tulee tehdä?

BRP suosittelee, että vältät ajamasta ajoneuvoa, mutta jos sitä on siirrettävä, aja enintään 15 km/h (10 mph) tasaisella pinnalla.

Ota yhteyttä valtuutettuun BRP Can-Am Off-Road -jälleenmyyjään ja sovi ajankohdasta ajoneuvon korjaamiseksi takaisinkutsun mukaisesti.

Jälkimarkkinoilla tehdyt muutokset eivät estä maksuttoman korjauksen tekoa. Kun korjaus tehdään, nämä muutokset eivät mitätöi olemassa olevaa takuu- tai huoltosopimusta.Mitä sinun tulee tehdä, jos tämä ilmoitus ei mielestäsi koske sinua?

Ilmoitus on postitettu uusimpien käytettävissämme olleiden tietojen perusteella. Ellet enää omista kyseistä ajoneuvoa tai jos tässä ilmoituksessa on jokin väärä tieto, ota yhteyttä BRP:hen mahdollisimman pian.

Jos olet vuokrannut tämän ajoneuvon, sinun pitää lähettää vuokraajalle kopio tästä ilmoituksesta ja mahdollisista myöhemmistä ilmoituksista 10 työpäivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Turvallisuutesi ja jatkuva tyytyväisyys tuotteisiimme ovat meille ensisijaisia tavoitteita. Pahoittelemme sinulle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, ja olemme sitoutuneet helpottamaan prosessia niin paljon kuin pystymme.

Kiitokset jo etukäteen ymmärryksestä ja yhteistyöstä. 

Ystävällisin terveisin

BRP Asiakaspalveluosasto

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä, tarvitset apua tai haluat löytää lähimmän valtuutetun BRP  jälleenmyyjään:

  • Käy sivuillamme: www.brp.com

  • Tai soita: +35 89 74 79 04 12