JOKAPAIKANHÖYLÄ

Mikään työ ei ole liian suuri, yksikään reitti ei mahdoton.

Tarvitsemaasi suorituskykyä.

SSV-mallistomme antaa vastauksen kaikkiin hetkiin. Traxter tuo voimaa työpäivään. Maverick on suunniteltu valloittamaan reitit. Maverick Trail ja Sport taas pystyvät kaikkeen siltä väliltä.

Kurja keli? Ei mikään ongelma.

Mukavuuslisävarusteet

Olkoon sää millainen tahansa, se ei menoa häiritse. Säädettävistä istuimista ilmastoinnin säätöön rinnanistuttavat mallit tarjoavat lisävarusteita, jotka pitävät sinut mukavana kaikissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

Hanki rautainen pito.

Smart-Lok-tasauspyörästöjärjestelmä

Smart-Lok on maailman edistyksellisin maastoajoneuvojen tasauspyörästö. Valitse asetus maaston mukaan, ja se antaa automaattisesti optimaalisen tehon pyörille. Älä jätä yhtään reittiä ajamatta (saatavilla Maverick X rc ja X rs -malleissa).

Rotax-tehoa

Luokkansa johtavat moottorit

Enemmän tehoa, vähemmän ääntä ja vielä vähemmän huoltoa: SSV-malliemme moottorit ovat alan parhaita suorituskyvyn ja luotettavuuden suhteen. Suunniteltu ajamiseen, ei korjaamolle.

CAN-AMIN SSV-MALLISTO

Etuna monipuolisuus. Useita käyttömahdollisuuksia: Kisa, työ, muta, seikkailu jne.

 • Maverick
  2023

  Maverick

  Alkaen 38 990 €

  Alkaen 38 990 €

  Mihin ajaminen voi todella viedä sinut. Nauti ajamisesta urheilulliseen ajoon suunnitellulla huippusuorituskykyisellä ajoneuvollamme. Se vauhditti meidät palkintokorokkeelle Dakarissa neljänä peräkkäisenä vuotena. Nyt on sinun vuorosi ottaa johtoasema.

 • Traxter
  2023

  Traxter

  Alkaen 16 290 €

  Alkaen 16 290 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

 • Maverick Trail
  2023

  Maverick Trail

  Alkaen 16 290 €

  Alkaen 16 290 €

  Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

 • Maverick Sport
  2023

  Maverick Sport

  Alkaen 23 890 €

  Alkaen 23 890 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.

ETKÖ OSAA PÄÄTTÄÄ? ME VOIMME AUTTAA SINUA

TULE PAIKAN PÄÄLLE

Syötä sijaintisi, niin löydät lähistöllä sijaitsevan Can-Am -jälleenmyyjän.