LÄHES KAIKKEEN SOPIVA SSV-ajoneuvo

Mikään työ ei ole liian suuri, yksikään reissu ei ole liian pitkä, eikä yksikään käännös ole liian terävä.

TARVITSEMAASI SUORITUSKYKYÄ

SSV-mallistomme antaa vastauksen useimpiin tilanteisiin. Traxter tuo voimaa työpäivään. Maverick on suunniteltu valloittamaan reitit.

KURJA KELI? EIPÄ HÄTÄÄ.

Mukavuuslisävarusteet

Olkoon sää millainen tahansa, se ei menoa häiritse. Säädettävistä istuimista lämmitettävään hyttiin: SSV:t tarjoavat mukavuutta kaikissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

HANKI RAUTAINEN PITO

Smart-Lok-tasauspyörästöjärjestelmä

Smart-Lok on maailman edistyksellisin maastoajoneuvojen tasauspyörästö. Valitse asetus maaston mukaan, ja se välittää automaattisesti optimaalisen tehon pyörille. Älä jätä yhtään reittiä ajamatta.

LISÄÄ TEHOA

Luokkansa johtavat moottorit

Enemmän tehoa, vähemmän ääntä ja vielä vähemmän huoltoa: SSV-malliemme moottorit ovat alan parhaita suorituskyvyn ja luotettavuuden suhteen. Suunniteltu elämään maastossa, ei korjaamolla.

Can-Am SSV-mallisto


 

 • Maverick Trail
  2024

  Maverick Trail

  Alkaen 16 590 €

  Alkaen 16 590 €

  Tee olosi mukavaksi ja aja viimeiseen kilometriin saakka. Kapein ja ketterin rinnakkainistuttava mallimme on 132 cm leveä — ja jokainen sentti on täyttä Can-Amia. Rakennettu suoriutumaan pitkistä matkoista ja uusista reiteistä luotettavalla suorituskyvyllä.

 • Maverick Sport
  2024

  Maverick Sport

  Alkaen 24 390 €

  Alkaen 24 390 €

  Terävin tapa päästä paikasta A paikkaan B, missä tahansa maastossa, missä tahansa säässä, täyteen kuormattuna tai ilman kuormaa. Can-Am on ajoneuvo, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitset seuraaviin seikkailuihisi.

 • Maverick
  2024

  Maverick

  Alkaen 39 690 €

  Alkaen 39 690 €

  Mihin ajaminen voi todella viedä sinut. Nauti ajamisesta urheilulliseen ajoon suunnitellulla huippusuorituskykyisellä ajoneuvollamme. Se vauhditti meidät palkintokorokkeelle Dakarissa neljänä peräkkäisenä vuotena. Nyt on sinun vuorosi ottaa johtoasema.

 • Maverick R
  2024

  Maverick R

  Alkaen 53 290 €

  Alkaen 53 290 €

  Nyt saatavilla ennennäkemätöntä off-road-suorituskykyä. Kiidä maastojen läpi tehosta, mukavuudesta, yhdistettävyydestä tai tyylistä tinkimättä. Lähde ulos, ja aja tehokkaimmalla Can-Am SSV:llä.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Alkaen 16 690 €

  Alkaen 16 690 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.


 

Tutustu uusiin maisemiin

TUTKI KAIKENLAISTA MAASTOA MAASTOAJONEUVOLLASI

Promootiot

HYÖDY KAMPANJOISTAMME JA SAAT UUDEN SSV:N

Aikaisemmat SSV‑mallit

TUTUSTU MALLEIHIN JA PAKETTEIHIN VUODESTA 2020 LÄHTIEN TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI.