TUTUSTU MAASTOAJOON

SUORITUSKYKYÄ MAASTOON KAUDELLE 2020 JA PITKÄLLE ETEENPÄIN

Vahvat perinteet päättäväisille asiakkaille: markkinoiden johtava 195 hv:n Maverick, työtä pelkäämätön Traxter ja täysin uudistettu Outlander odottavat Can-Am-tarinaansa vain sinua.

TÄRKEINTÄ ON AJAMINEN

ENEMMÄN KUIN PELKKIÄ HUIPPUTASON MENOPELEJÄ. TÄRKEINTÄ ON AJAMINEN

Kun tarkastellaan Can-Amin perättäisiä Dakar-rallin luokkamestaruuksia tai monipuolisia kovaan työhön suunniteltuja tehokkaita Rotax-moottoreita, innovointia ja kehitystä, ei Can-Amia pysäytä mikään. Sääolosuhteet? Kausivaihtelut? Vaikea maasto? Raskas homma tulossa? Olemme luultavasti ottaneet huomioon kaiken, mitä pystyt kuvittelemaan. Nyt on sinun vuorosi.

VALMIINA KOVAAN TYÖHÖN

Traxter ja Outlander

Tiedämme, että luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Työtä pelkäämättömässä mallistossamme yhdistyvät todelliset työjuhdan kyvyt ja maastoajon mestarin luonne. Tämä takaa, että matkasi pysähtyy vasta, kun olet itse valmis siihen.

VALMIINA TEHOKKAASEEN KÄYTTÖÖN

Maverick ja Renegade

Oletko valmis rajattomaan maailmaan? Mikään ei vedä vertoja täysverisen Can-Amin jylinään, kun se väistelee haastavimpiakin esteitä maastossa täydessä hallinnassasi. Ikimuistoiset matkasi alkavat tästä.

 

VALMIINA UUSIIN KOKEMUKSIIN

Maverick Trail ja Outlander

Olemme luotuja liikkumaan ristiin rastiin maita ja mantuja – ja niin on myös Can-Am. Sen erinomainen suorituskyky, luotettava käsiteltävyys, äärimmäinen käyttövarmuus ja pitkäkestoinen mukavuus tuovat maailman mukavuusalueellesi.

 

 

 

Can-Am Value

Kompromissi on harvoin paras ratkaisu. Kuskimme ansaitsevat sekä parhaan ajokokemuksen että parhaan vastineen rahoilleen, eivät vain toista. Jos arvo merkitsee sinulle vain hintalappua, ajattelet turhan kapeasti. Can-Am-ajoneuvo on sijoitus. Se tarjoaa markkinoiden parhaan ajokokemuksen ja korkean jälleenmyyntiarvon myötä myös markkinoiden parhaan vastineen rahalle.

JUURET SYVÄLLÄ

CAN-AMIN TAUSTA

Viime vuosisadan vaihteessa kanadalainen keksijä Joseph-Armand Bombardier yhdisti mekaanikon taitonsa ja keksijäluonteensa ja loi moottorikelkan vuonna 1937, joka oli maailman ensimmäinen lumessa ajettavaksi tarkoitettu patentoitu tela-ajoneuvo. Vuonna 2003 Can-Amista tuli oma yhtiönsä, joka on keskittynyt tarjoamaan juuri sinun himoitsemiasi maastokokemuksia. Suunnittelun kehitysaskeleiden, taatun kilpailumenestyksen ja maineikkaan Rotax-moottorimalliston ansiosta saatavilla on sopiva Can-Am elämäsi ajomatkalle.

TUTUSTU TARKEMMIN

Tutustu Can-Am Off-Road mallistoon