MAASTOON KUIN MAASTOON

SUORITUSKYKYÄ VUOSIKSI ETEENPÄIN

Vahvat perinteet päättäväisille asiakkaille: markkinoiden johtava 200 hv:n Maverick, työtä pelkäämätön Traxter ja monipuolinen Outlander odottavat Can-Am-tarinaansa vain sinua.

TÄRKEINTÄ ON AJAMINEN

ENEMMÄN KUIN PELKKIÄ HUIPPULUOKAN AJONEUVOJA.

Kun tarkastellaan Can-Amin perättäisiä Dakar-rallin luokkamestaruuksia tai monipuolisia kovaan työhön suunniteltuja tehokkaita Rotax-moottoreita, innovointia ja kehitystä, ei Can-Amia pysäytä mikään. Sääolosuhteet? Kausivaihtelut? Vaikea maasto? Raskas homma tulossa? Olemme luultavasti ottaneet huomioon kaiken, mitä pystyt kuvittelemaan. Nyt on sinun vuorosi.

SUORITUSKYKY

MAVERICK & RENEGADE

Oletko valmis rajattomaan maailmaan? Mikään ei vedä vertoja täysverisen Can-Amin jylinään, kun se väistelee haastavimpiakin esteitä maastossa täydessä hallinnassasi. Ikimuistoiset matkasi alkavat tästä.

TYÖ

TRAXTER & OUTLANDER

Tiedämme, että luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Työtä pelkäämättömässä mallistossamme yhdistyvät todelliset työjuhdan kyvyt ja maastoajon mestarin luonne. Tämä takaa, että matkasi pysähtyy vasta, kun olet itse valmis siihen.

SEIKKAILU

Outlander & Maverick Trail

Olemme luotuja liikkumaan ristiin rastiin maita ja mantuja – ja niin on myös Can-Am. Sen erinomainen suorituskyky, luotettava käsiteltävyys, äärimmäinen käyttövarmuus ja pitkäkestoinen mukavuus tuovat maailman mukavuusalueellesi.

JUURET SYVÄLLÄ KANADASSA

CAN-AMIN TARINA

Viime vuosisadan vaihteessa kanadalainen keksijä Joseph-Armand Bombardier yhdisti mekaanikon taitonsa ja keksijäluonteensa ja loi moottorikelkan vuonna 1937, joka oli maailman ensimmäinen lumessa ajettavaksi tarkoitettu patentoitu tela-ajoneuvo.

Vuonna 2003 Can-Am Off-Road toi markkinoille modernin ja maastoajoon suunnitellun ajoneuvon. Suunnittelun kehitysaskeleiden, taatun kilpailumenestyksen ja maineikkaan Rotax-moottorimalliston ansiosta saatavilla on sopiva Can-Am elämäsi ajomatkalle.

REKISTERÖIDY SAADAKSESI MEILTÄ SÄHKÖPOSTIA

KATSO, MISTÄ CAN-AM ON TEHTY

Ole ensimmäinen, joka tietää viimeisimmät uutiset.