TUTUSTU MAASTOAJOON

SUORITUSKYKYÄ MAASTOON VUOSIKSI ETEENPÄIN

Vahvat perinteet päättäväisille asiakkaille: markkinoiden johtava 195 hv:n Maverick, työtä pelkäämätön Traxter ja monipuolinen Outlander odottavat Can-Am-tarinaansa vain sinua.

TÄRKEINTÄ ON AJAMINEN

ENEMMÄN KUIN PELKKIÄ HUIPPULUOKAN AJONEUVOJA.

Kun tarkastellaan Can-Amin perättäisiä Dakar-rallin luokkamestaruuksia tai monipuolisia kovaan työhön suunniteltuja tehokkaita Rotax-moottoreita, innovointia ja kehitystä, ei Can-Amia pysäytä mikään. Sääolosuhteet? Kausivaihtelut? Vaikea maasto? Raskas homma tulossa? Olemme luultavasti ottaneet huomioon kaiken, mitä pystyt kuvittelemaan. Nyt on sinun vuorosi.

VALMIINA TEHOKKAASEEN KÄYTTÖÖN

Maverick ja Renegade

Oletko valmis rajattomaan maailmaan? Mikään ei vedä vertoja täysverisen Can-Amin jylinään, kun se väistelee haastavimpiakin esteitä maastossa täydessä hallinnassasi. Ikimuistoiset matkasi alkavat tästä.

 

VALMIINA KOVAAN TYÖHÖN

Traxter ja Outlander

Tiedämme, että luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Työtä pelkäämättömässä mallistossamme yhdistyvät todelliset työjuhdan kyvyt ja maastoajon mestarin luonne. Tämä takaa, että matkasi pysähtyy vasta, kun olet itse valmis siihen.

VALMIINA UUSIIN KOKEMUKSIIN

MAVERICK TRAIL JA OUTLANDER

Olemme luotuja liikkumaan ristiin rastiin maita ja mantuja – ja niin on myös Can-Am. Sen erinomainen suorituskyky, luotettava käsiteltävyys, äärimmäinen käyttövarmuus ja pitkäkestoinen mukavuus tuovat maailman mukavuusalueellesi.

EMME OLE EDULLISIN VAIHTOEHTO JA SE ON HYVÄ ASIA.

Kompromissi on harvoin paras ratkaisu. Kuskimme ansaitsevat sekä parhaan ajokokemuksen että parhaan vastineen rahoilleen, eivät vain toista.

JUURET SYVÄLLÄ

CAN-AMIN TAUSTA

Viime vuosisadan vaihteessa kanadalainen keksijä Joseph-Armand Bombardier yhdisti mekaanikon taitonsa ja keksijäluonteensa ja loi moottorikelkan vuonna 1937, joka oli maailman ensimmäinen lumessa ajettavaksi tarkoitettu patentoitu tela-ajoneuvo. Vuonna 2003 Can-Am Off-Road toi markkinoille modernin ja maastoajoon suunnitellun ajoneuvon. Suunnittelun kehitysaskeleiden, taatun kilpailumenestyksen ja maineikkaan Rotax-moottorimalliston ansiosta saatavilla on sopiva Can-Am elämäsi ajomatkalle.

TUTUSTU TARKEMMIN

Tutustu Can-Am Off-Road mallistoon