MAASTOON KUIN MAASTOON

CAN-AM-MÖNKIJÄT: SUORITUSKYKYÄ VUOSIKSI ETEENPÄIN

Vahvoja mönkijöitä päättäväisille asiakkaille: markkinoiden johtava 200 hv:n Maverick, työtä pelkäämätön Traxter ja monipuolinen Outlander odottavat Can-Am-tarinaansa vain sinua.

TÄRKEINTÄ ON AJAMINEN

CAN-AM-MÖNKIJÄT: QUAD, SIDE BY SIDE, ATV… ENEMMÄN KUIN PELKKIÄ HUIPPULUOKAN AJONEUVOJA.

Kun tarkastellaan Can-Amin perättäisiä Dakar-rallin luokkamestaruuksia tai kovaan työhön suunniteltuja Rotax-moottoreita, innovointia ja kehitystä, Can-Am-mönkijöitä ei pysäytä mikään. Nyt voit kokea sen itse.

SUORITUSKYKY

MAVERICK & RENEGADE

Oletko valmis rajattomaan maailmaan? Mikään ei vedä vertoja täysverisen Can-Amin jylinään, kun se väistelee haastavimpiakin esteitä maastossa täydessä hallinnassasi.

TYÖ

TRAXTER & OUTLANDER

Tiedämme, että luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Työtä pelkäämättömässä mallistossamme yhdistyvät todelliset työjuhdan kyvyt ja maastoajon mestarin luonne. Näin matkasi pysähtyy vasta, kun itse päätät niin.

SEIKKAILU

Outlander & Maverick Trail

Olemme luotuja liikkumaan ristiin rastiin maita ja mantuja – ja niin on myös Can-Am. Sen erinomainen suorituskyky, luotettava käsiteltävyys, äärimmäinen käyttövarmuus ja pitkäkestoinen mukavuus tuovat maailman mukavuusalueellesi.

JUURET SYVÄLLÄ KANADASSA

CAN-AMIN TARINA

Kanadalainen Joseph-Armand Bombardier yhdisti mekaanikon taitonsa ja keksijäluonteensa ja loi vuonna 1937 moottorikelkan, joka oli maailman ensimmäinen lumessa ajettavaksi tarkoitettu patentoitu tela-ajoneuvo.

Vuonna 2003 Can-Am Off-Road toi markkinoille modernin ja maastoajoon suunnitellun ajoneuvon. Suunnittelun kehitysaskeleiden, taatun kilpailumenestyksen ja maineikkaan Rotax-moottorimalliston ansiosta saatavilla on sopiva Can-Am elämäsi ajomatkalle.

REKISTERÖIDY SAADAKSESI MEILTÄ SÄHKÖPOSTIA

KATSO, MISTÄ CAN-AM-MÖNKIJÄT ON TEHTY

Ole ensimmäinen, joka tietää viimeisimmät uutiset.