Ennennäkemätöntä pitoa

Smart-Lok-teknologia

Smart-Lok on kaikkein maastoajoon tarkoitettu differentiaalivaihteisto: täysin lukittava differentiaalivaihteisto sekä automaattiset ajotilat tuottavat maksimaalisen kitkan kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Pitoa hyppysissäsi

Selvitä henkeäsalpaavat reitit Smart-Lok -teknologian avulla

TRAIL ACTIV -tila on suunniteltu aggressiiviseen ajamiseen ja tarjoamaan huipputarkka ohjattavuus ja teho kaarteissa, kumpuilevassa maastossa ja irtonaisilla pinnoilla.

Havaitessaan moottorin korkean vääntömomentin ja/tai ajoneuvon nopeuden kasvamisen Smart-Lok kytkee (lukitsee) etupään progressiivisesti siihen saakka, kunnes kuristin vapautetaan tai ajoneuvon nopeus laskee. Progressiivinen kytkentä mahdollistaa tasaisemman ohjauksen ja ennakoitavissa olevan vasteen.

Tärkeimmät valvotut arvot: Moottorin vääntömomentti ja ajoneuvon nopeus

*Smart-Lok-teknologia on kehitetty yhteistyössä TEAM Industriesin kanssa, joka on ajolaitteiden markkinajohtaja

Näytä tietä

Aja syvän mudan läpi

Smart-Lok sopeutuu ajo-olosuhteisiin seuraamalla tarkasti ajoneuvon suoriutumista useiden parametrien avulla. MUD-tila lukitsee etupään täysin, kun havaitaan moottorin korkea vääntömomentti ja/tai liukumista.

Neljän valittavissa olevan ajotilan (2x4, lukittu 4x4, MUD ja TRAIL) ja kestävien Defender X mr -mallien kahdeksan ajotilan ansiosta voit ylittää aiempaa syvempiä esteitä.

Tärkeimmät valvotut arvot: moottorin vääntömomentti ja pyörän nopeus

Ylitä esteet

Aja kivikoissa

Painikkeen painallus on kaikki, mitä tarvitaan Can-Amin määritykseen kivikkoisella reitillä ajamiseen: kuristin, ohjaus ja 4WD-järjestelmä on viritetty maksimoimaan vaste karkealla ja kivikkoisella reitillä.

Paina ROCK-painiketta, jotta käyttöön otetaan erikoiskalibroinnit, jotka auttavat vetämään Can-Amin esteiden yli oikean eturenkaan johdolla. Havaitessaan moottorin korkean vääntömomentin alhaisella ajoneuvon nopeudella Smart-Lok lukitsee progressiivisesti etupään ja pysyy kytkettynä kuristimen vapauttamiseen asti pyörien luisumisen estämiseksi ja optimaalisen kitkan takaamiseksi. Progressiivinen kytkentä mahdollistaa myös ajoneuvon helpomman ohjattavuuden.

Tärkeimmät valvotut arvot: Moottorin vääntömomentti ja kuristimen asento

Tarkkaa ohjattavuutta

Jätä muut jälkeesi Smart-Lok-teknologian avulla

Kun on sopeuduttava edessä häämöttävään ajoreittiin, TRAIL-tila käyttää etupyörän antureita poikkeavuuden määrittämiseen ja luisuvan pyörän tunnistamiseen ja synkronoi molemmat pyörät tarpeen mukaan.

Se tarjoaa erilaisissa ajo-olosuhteissa ennakoitavaa kaarreajoa ja kitkaa kytkemällä progressiivisesti etupään ja ylläpitämällä tarvittavaa akselilukitusta ajo-olosuhteiden ja kuljettajan toiminnan muuttuessa. Smart-Lok-teknologiassa on progressiivinen kytkentä, joka mahdollistaa vähäisemmän ja tasaisemman ohjauksen suuremmilla ajonopeuksilla – juuri tämä ominaisuus tekee TRAIL-tilasta niin vakaan.

Tärkeimmät valvotut arvot: Pyörän nopeus ja ohjauskulma.

PAKKAUSTEN SAATAVUUS

 • Maverick
  2022

  Maverick

  Alkaen 35 630 €

  Alkaen 35 630 €

  Ajamisen äärimmäinen ulottuvuus. Tutustu Maverickiin ja koe sen huippuunsa hiottu suorituskyky itse.

 • Maverick Sport
  2022

  Maverick Sport

  Alkaen 23 530 €

  Alkaen 23 530 €

  Paras tapa päästä paikasta toiseen maastosta tai säästä riippumatta raskaan kuorman kanssa tai ilman. Can-Am-ajoneuvo, joka on valmiina seuraavaan seikkailuusi.